Adonis boken epub

Adonis (e-bok) av Jens Liljestrand

Adonis ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Adonis den Jens Liljestrand

  • Bokens titel: Jens Liljestrand
  • Bokförfattare: Jens Liljestrand
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 25 mars 2013
  • Genre böcker: Skönlitteratur
  • ISBN: 9789174373189
  • Tillgängliga filer: adonis_jens-liljestrand.pdf, adonis_jens-liljestrand.epub, adonis_jens-liljestrand.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Adonis längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Adonis den Jens Liljestrand

Sammanfattning av e-boken Adonis den Jens Liljestrand

Sju män tillbringar en sensommarhelg i en sliten
sommarstuga på den svenska landsbygden. I mitten av
1990-talet sjöng de tillsammans i sånggruppen Adonis
i Lund. Nu ses de igen – nästan alla. En är död, en är inte bjuden. Alla bär de på sina minnen och hemligheter, alla har de sina öppna sår. Bit för bit mörknar bilden av det som först verkar vara en idyll.
Adonis är en storslagen, sorglig och musikalisk kollektivroman om de som lyckas och de som misslyckas, de som kan lämna det förfl utna bakom sig och de som för alltid jagas av det. Precis som i den hyllade debuten Paris–Dakar skildrar Jens Liljestrand den svenske mannen,här genom att tränga in i en sluten grupp där prestige och klass är lika viktiga måttstockar som talang och begåvning. Och där skulden delas av alla.

Jens Liljestrand, född 1974, bor med sin familj i Stockholm och arbetar som litteraturforskare och journalist. Han har tidigare givit ut reportageböckerna Made in Pride (2003) och Vi äro svenska scouter vi (2004). Paris–Dakar (2008) var hans skönlitterära debut. Mobergland (2009) är Jens Liljestrands avhandling i litteraturvetenskap vid Lunds universitet.

Ladda ner Adonis en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Adonis är 35 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Adonis en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Adonis pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Adonis.

Adonis (e-bok) av Jens Liljestrand!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Adonis pdf, ladda ner Adonis pdf, ladda ner en Adonis ebok pdf, Adonis bok i pdf-format, gratis Adonis bok att ladda ner, fri Adonis bok i pdf-format, Adonis boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Adonis pdf? Hur laddar jag ner en Adonis bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Adonis gratis? Hur laddar jag ner en Adonis bok gratis? ladda ner Adonis epub, ladda ner en Adonis ebok epub, Adonis bok i epub-format, fri Adonis bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Adonis epub? Hur laddar jag ner en Adonis bok i epub-format? Adonis mobi, ladda ner Adonis mobi, ladda ner en Adonis ebok mobi, Adonis bok i mobi-format, gratis Adonis bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Adonis mobi? Hur laddar jag ner en Adonis bok i mobilformat? Var att ladda ner Adonis den Jens Liljestrand fri? Hur man laddar ner en Adonis den Jens Liljestrand ebok gratis?

Leave a Reply