Akta dig för kärleken: Tre romaner ladda ner boken online

Akta dig för kärleken: Tre romaner (e-bok) av A

Akta dig för kärleken: Tre romaner ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Akta dig för kärleken: Tre romaner den Anne Swärd

  • Bokens titel: Anne Swärd
  • Bokförfattare: Anne Swärd
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 29 oktober 2015
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789176450635
  • Tillgängliga filer: akta-dig-foer-kaerleken-tre-romaner_anne-swaerd-2.pdf, akta-dig-foer-kaerleken-tre-romaner_anne-swaerd-2.epub, akta-dig-foer-kaerleken-tre-romaner_anne-swaerd-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Akta dig för kärleken: Tre romaner längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Akta dig för kärleken: Tre romaner den Anne Swärd

Sammanfattning av e-boken Akta dig för kärleken: Tre romaner den Anne Swärd

»Årets svenska roman skulle jag säga om det inte bara var januari. Men jag tvivlar inte ett dugg på att jag kommer att säga det i december igen.« THERESE BOHMAN, EXPRESSEN, om Till sista andetaget

I Anne Swärds romanvärld är kärleksrelationer lika gärna källor till frihet som material för katastrofer. Mitt emellan dessa två extrema utgångar finns hoppet, allt det vi lever för. Hennes hittills utkomna verk ger ett mäktigt uttryck för det mångbottnade faktum att vi människor inte kan vara utan varandra.
Debutromanen Polarsommar är en mörk och vacker familjeberättelse om otrohet, lögner, svek och en dragningskraft övermäktig den enskilde. Den prisbelönta andra romanen Kvicksand är en framtidsdystopi med de personliga levnadsödena i centrum, där den enes sökande efter livsviktiga band från barndomen korsar den andres flykt undan det förflutna. Tredje romanen Till sista andetaget handlar om en kvinna och kärleken, men också om den ofrånkomliga attraktionen mellan människor som mötts tidigt i livet: om frihet och öde.
Akta dig för kärleken samlar upp de hittills utgivna verken av en av vår litteraturs mest hyllade nya röster.

ANNE SWÄRD är född 1969 och bosatt i Stockholm. Som författare har hon gett ut romanerna Polarsommar [2003], Kvicksand [2006] och Till sista andetaget [2010]. Redan med debuten fick hon ett internationellt genombrott. Hon har fått Mare Kandre-priset, nominerats till Augustpriset och hennes böcker har översatts till ett tjugotal språk.

Om Polarsommar:

»Anne Swärds prosa är precis och vacker. I och med den här debuten har svensk litteratur begåvats med en ny författarröst som det är väl värt att lyssna till.« EVA JOHANSSON, SvD

Om Kvicksand:

»Vissa texter når en precis där man är och lurar fram en känsla av ömsesidighet. Anne Swärds väldigt bra roman funkar just så.« MALIN ULLGREN, EXPRESSEN

Ladda ner Akta dig för kärleken: Tre romaner en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Akta dig för kärleken: Tre romaner är 165 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Akta dig för kärleken: Tre romaner en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Akta dig för kärleken: Tre romaner pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Akta dig för kärleken: Tre romaner.

Akta dig för kärleken: Tre romaner (e-bok) av A!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Akta dig för kärleken: Tre romaner pdf, ladda ner Akta dig för kärleken: Tre romaner pdf, ladda ner en Akta dig för kärleken: Tre romaner ebok pdf, Akta dig för kärleken: Tre romaner bok i pdf-format, gratis Akta dig för kärleken: Tre romaner bok att ladda ner, fri Akta dig för kärleken: Tre romaner bok i pdf-format, Akta dig för kärleken: Tre romaner boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Akta dig för kärleken: Tre romaner pdf? Hur laddar jag ner en Akta dig för kärleken: Tre romaner bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Akta dig för kärleken: Tre romaner gratis? Hur laddar jag ner en Akta dig för kärleken: Tre romaner bok gratis? ladda ner Akta dig för kärleken: Tre romaner epub, ladda ner en Akta dig för kärleken: Tre romaner ebok epub, Akta dig för kärleken: Tre romaner bok i epub-format, fri Akta dig för kärleken: Tre romaner bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Akta dig för kärleken: Tre romaner epub? Hur laddar jag ner en Akta dig för kärleken: Tre romaner bok i epub-format? Akta dig för kärleken: Tre romaner mobi, ladda ner Akta dig för kärleken: Tre romaner mobi, ladda ner en Akta dig för kärleken: Tre romaner ebok mobi, Akta dig för kärleken: Tre romaner bok i mobi-format, gratis Akta dig för kärleken: Tre romaner bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Akta dig för kärleken: Tre romaner mobi? Hur laddar jag ner en Akta dig för kärleken: Tre romaner bok i mobilformat? Var att ladda ner Akta dig för kärleken: Tre romaner den Anne Swärd fri? Hur man laddar ner en Akta dig för kärleken: Tre romaner den Anne Swärd ebok gratis?

Leave a Reply