Alla mina liv bok epub

Alla mina liv (ljudbok) av Anitha Schulman

Alla mina liv ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Alla mina liv den Anitha Schulman

  • Bokens titel: Anitha Schulman
  • Bokförfattare: Anitha Schulman
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 7 juni 2018
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789175239934
  • Tillgängliga filer: alla-mina-liv_anitha-schulman-2.pdf, alla-mina-liv_anitha-schulman-2.epub, alla-mina-liv_anitha-schulman-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Alla mina liv längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Alla mina liv den Anitha Schulman

Sammanfattning av e-boken Alla mina liv den Anitha Schulman

Frida är många saker. Småbarnsmamma, framgångsrik i sitt yrke. Nyskild. Stark det är vad alla säger till henne, att hon är så stark, så det måste väl stämma? Väl?

Men Frida har ett mörker inom sig som inget kan skingra. Utom kickarna hon får från kärleksdrogen. Olika män, olika intensitet men samma knark. I hela hennes liv har det varit så. Från tonårens förälskelser i skolans coolaste hårdrockskille, som fick henne att känna sig som en Vilde fast hon nog ville vara en Noora, till den senaste förälskelsen/besattheten, en betydligt yngre man som kanske, kanske är vad hon behövt hela tiden. Fast inte nu. Shit, inte NU. Nu är det relationsavvänjning som gäller. Hon måste. Avskild från alla hon älskar, med telefonens förrädiska pingar, likes och lockrop som en Pandoras ask bredvid henne, befinner hon sig på ett hotellrum i Los Angeles. Hon har flytt från sina barn, sitt liv därhemma. Allt för att försöka ta reda på vem hon är utan kärleksdrogen. Hur kunde det bli såhär? Samtidigt som Frida ser tillbaka på nyckelpersoner i sitt liv, händelser som format henne, möter hon nya människor under Kaliforniens obönhörliga sol. Hon faller dit, gång på gång. Trillar ner i kaninhålet. Det totala jävla mörkret. Vodka i handväskan, vodka i badkaret. Piller, det är så lätt att fixa här när alla har ett eget hemmaapotek större än vilket Apoteket Hjärtat som helst. En skjuts uppåt, bort. Hon facetimar med sin dotter som frågar när hon kommer hem igen. Gråter och konstaterar att hon nog är mer människa än robot trots allt. Tänker på 1700-talskvinnorna som dog i barnsäng. Är vi verkligen genetiskt programmerade för … och så levde de lyckliga i alla sina dagar?

Och så den digitala pressen på nya förhållanden. Är en like lika med ett like, eller lika med ett ligg? Hur ska man våga älska igen? Och, ännu svårare, går det att låta bli kärlek? Fridas försök till avvänjning blir ett fritt fall ner i desperation, i sunkiga toaligg i luftkonditionerade shoppingmalls. Självhatet efteråt. Är hon ett hopplöst fall? Är kärleksdrogen för stark? För god att avstå?

“Alla mina liv” är en roman om kärlekens villkor, kraft och snaror. Om att bygga upp sig själv igen, och sen gå sönder på nytt. Det är en berättelse som alla som någonsin varit kära, eller kämpat med sin självbild i relationer med andra, kan känna igen sig i.

Ladda ner Alla mina liv en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Alla mina liv är 179 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Alla mina liv en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Alla mina liv pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Alla mina liv.

Alla mina liv (ljudbok) av Anitha Schulman!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Alla mina liv pdf, ladda ner Alla mina liv pdf, ladda ner en Alla mina liv ebok pdf, Alla mina liv bok i pdf-format, gratis Alla mina liv bok att ladda ner, fri Alla mina liv bok i pdf-format, Alla mina liv boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Alla mina liv pdf? Hur laddar jag ner en Alla mina liv bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Alla mina liv gratis? Hur laddar jag ner en Alla mina liv bok gratis? ladda ner Alla mina liv epub, ladda ner en Alla mina liv ebok epub, Alla mina liv bok i epub-format, fri Alla mina liv bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Alla mina liv epub? Hur laddar jag ner en Alla mina liv bok i epub-format? Alla mina liv mobi, ladda ner Alla mina liv mobi, ladda ner en Alla mina liv ebok mobi, Alla mina liv bok i mobi-format, gratis Alla mina liv bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Alla mina liv mobi? Hur laddar jag ner en Alla mina liv bok i mobilformat? Var att ladda ner Alla mina liv den Anitha Schulman fri? Hur man laddar ner en Alla mina liv den Anitha Schulman ebok gratis?

Leave a Reply