Älskaren boken epub

Älskaren (e-bok) av Marguerite Duras

Älskaren ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Älskaren den Marguerite Duras

  • Bokens titel: Marguerite Duras
  • Bokförfattare: Marguerite Duras
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 16 augusti 2018
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789100179021
  • Tillgängliga filer: aelskaren_marguerite-duras.pdf, aelskaren_marguerite-duras.epub, aelskaren_marguerite-duras.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Älskaren längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Älskaren den Marguerite Duras

Sammanfattning av e-boken Älskaren den Marguerite Duras

Låt mig också säga, jag är femton och ett halvt år gammal. Det är på en färja över Mekongfloden.
Så börjar Marguerite Duras avskalat och suggestivt sin berättelse om den passionerade kärleksaffären mellan den femtonåriga fransyskan och hennes kinesiske älskare.På färjan över Mekongfloden träffar flickan en ung kines ur den rika överklassen, och hon fortsätter resan i hans limousin. Det blir upptakten till en relation, förtärande i sin erotiska hetta och intenstitet men samtidigt dömd att kvävas av stränga traditioner och rasfördomar.Varje dag väntar älskarens chaufför på henne utanför skolan för att köra henne till en ungkarlsvåning i Saigon där de ostörda kan hänge sig åt den kärlek som omgivningen fördömer: hans far har andra planer för honom, och hennes familj hör till den koloniala klassen.

Översättare: Madeleine Gustafsson,
Omslagsformgivare: Petra Börner

Ladda ner Älskaren en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Älskaren är 59 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Älskaren en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Älskaren pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Älskaren.

Älskaren (e-bok) av Marguerite Duras!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Älskaren pdf, ladda ner Älskaren pdf, ladda ner en Älskaren ebok pdf, Älskaren bok i pdf-format, gratis Älskaren bok att ladda ner, fri Älskaren bok i pdf-format, Älskaren boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Älskaren pdf? Hur laddar jag ner en Älskaren bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Älskaren gratis? Hur laddar jag ner en Älskaren bok gratis? ladda ner Älskaren epub, ladda ner en Älskaren ebok epub, Älskaren bok i epub-format, fri Älskaren bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Älskaren epub? Hur laddar jag ner en Älskaren bok i epub-format? Älskaren mobi, ladda ner Älskaren mobi, ladda ner en Älskaren ebok mobi, Älskaren bok i mobi-format, gratis Älskaren bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Älskaren mobi? Hur laddar jag ner en Älskaren bok i mobilformat? Var att ladda ner Älskaren den Marguerite Duras fri? Hur man laddar ner en Älskaren den Marguerite Duras ebok gratis?

Leave a Reply