Älskling, vi blir inte med barn ladda ner bok online

Älskling, vi blir inte med barn (e-bok) av Ramo

Älskling, vi blir inte med barn ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Älskling, vi blir inte med barn den Ramona Fransson

  • Bokens titel: Ramona Fransson
  • Bokförfattare: Ramona Fransson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 8 oktober 2009
  • Genre böcker: Biografier
  • ISBN: 9789197795142
  • Tillgängliga filer: alskling-vi-blir-inte-med-barn_ramona-fransson-2.pdf, alskling-vi-blir-inte-med-barn_ramona-fransson-2.epub, alskling-vi-blir-inte-med-barn_ramona-fransson-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Älskling, vi blir inte med barn längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Älskling, vi blir inte med barn den Ramona Fransson

Sammanfattning av e-boken Älskling, vi blir inte med barn den Ramona Fransson

Väckarklockans signal hördes i bakgrunden, men jag ville inte vakna. Fan också! Signalen överröstade mina tankar. Samtidigt som jag sträckte ut handen för att få tag i termometern, rev jag ner boken som låg på nattduksbordet. Jag böjde mig ner för att lyfta upp den. Titeln stirrade mig upp i ansiktet. “Ett barn blir till”.

Jag stoppade tempen i munnen och lutade mig tillbaka på kudden. Två minuter senare kom det välkända bip bip ljud, som talade om var i menscykeln jag befann mig. Var det dags att ringa efter Krister eller skulle han få äta sin lunch i lugn och ro? Efter att jag fyllt i tempkurvan var svaret uppenbart. Hans lunch låg inte i farozonen. Kurvans utseende hade formen av en berg-och-dal-bana. Min suck hördes i hela sovrummet. Herregud, skulle detta aldrig ta slut?

Det fanns ett svar på den frågan, men då skulle vi vara tvungna att avstå från barn och det var inte det svaret jag ville ha!

Hur många år av mitt liv har jag tillbringat i väntrum, tummat på gamla veckotidningar och stirrat på färglösa väggar? Det var nog tur att jag inte hade fört någon statistik. Det hade säkert varit en skrämmande läsning. Jag blev avbruten i mitt funderande av en telefonsignal.
“Hej, Helena. Det är Krister, hur mår du?””Tack bra, efter omständigheterna.””Vad menar du med det?””Din lunch är oantastad, om du förstår vad jag menar, sa jag.””Det är med andra ord inte dags än, sa Krister.””Nej, du kan lugnt tugga vidare på din smörgås!””Helena, du låter så arg. Har jag gjort något?”
Nu hade jag gjort det igen. Jag hade passerat gränsen. Varför var det så svårt för mig att behärska mitt humör? Det var inte Kristers fel att det inte tog sig. Tyvärr var det ett återkommande problem i vårt förhållande. Krister var snäll och jag var elak.

“Förlåt, det var inte meningen att fräsa åt dig, sa jag. Du förstår, det här med tempkurvan driver mig till vansinne!””Okej, jag kommer hem vid fyratiden som vanligt, sa Krister. Är det något du vill att jag ska ta med mig hem?”Ja, en påse med befruktade ägg skulle jag vilja säga, men det gjorde jag naturligtvis inte.
“Nej tack, det behövs ingenting här hemma. Hejdå!”Efter samtalet återgick jag till mina funderingar. Tänk om någon kunde uppfinna ett glöm-bort-bli-med-barn-piller. Så mycket enklare livet skulle bli.

Ladda ner Älskling, vi blir inte med barn en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Älskling, vi blir inte med barn är 49 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Älskling, vi blir inte med barn en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Älskling, vi blir inte med barn pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Älskling, vi blir inte med barn.

Älskling, vi blir inte med barn (e-bok) av Ramo!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Älskling, vi blir inte med barn pdf, ladda ner Älskling, vi blir inte med barn pdf, ladda ner en Älskling, vi blir inte med barn ebok pdf, Älskling, vi blir inte med barn bok i pdf-format, gratis Älskling, vi blir inte med barn bok att ladda ner, fri Älskling, vi blir inte med barn bok i pdf-format, Älskling, vi blir inte med barn boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Älskling, vi blir inte med barn pdf? Hur laddar jag ner en Älskling, vi blir inte med barn bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Älskling, vi blir inte med barn gratis? Hur laddar jag ner en Älskling, vi blir inte med barn bok gratis? ladda ner Älskling, vi blir inte med barn epub, ladda ner en Älskling, vi blir inte med barn ebok epub, Älskling, vi blir inte med barn bok i epub-format, fri Älskling, vi blir inte med barn bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Älskling, vi blir inte med barn epub? Hur laddar jag ner en Älskling, vi blir inte med barn bok i epub-format? Älskling, vi blir inte med barn mobi, ladda ner Älskling, vi blir inte med barn mobi, ladda ner en Älskling, vi blir inte med barn ebok mobi, Älskling, vi blir inte med barn bok i mobi-format, gratis Älskling, vi blir inte med barn bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Älskling, vi blir inte med barn mobi? Hur laddar jag ner en Älskling, vi blir inte med barn bok i mobilformat? Var att ladda ner Älskling, vi blir inte med barn den Ramona Fransson fri? Hur man laddar ner en Älskling, vi blir inte med barn den Ramona Fransson ebok gratis?

Leave a Reply