Anders och Dafne boken epub

Anders och Dafne (e-bok) av Göran Hägg

Anders och Dafne ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Anders och Dafne den Göran Hägg

  • Bokens titel: Göran Hägg
  • Bokförfattare: Göran Hägg
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 12 november 2018
  • Genre böcker: Science Fiction
  • ISBN: 9788711920275
  • Tillgängliga filer: anders-och-dafne_goeran-haegg.pdf, anders-och-dafne_goeran-haegg.epub, anders-och-dafne_goeran-haegg.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Anders och Dafne längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Anders och Dafne den Göran Hägg

Sammanfattning av e-boken Anders och Dafne den Göran Hägg

Anders Elgecrantz är intelligent, fantasifull och känslig. Men han lever delvis i en fantasivärld som består av saker han har läst om. Därför märker han knappt hur hans fru, arbetskamrater och chefer utnyttjar honom. En dag gör Anders bror Mårten honom till ansvarig för projektet DAFNE, ett datoriserat uppslagsverk med otrolig potential. Snart hamnar dock Anders på kollisionskurs med de dunkla maktintressen som styr projektet och på ett ögonblick är hans värld krossad. Förtvivlad och utblottad finner han till sin förvåning en bundsförvant i själva projektet. Med hjälp av DAFNE kan historien nå ett lyckligt slut.
En träffsäker bild av 80-talets datorsamhälle och den oväntade relationen mellan människa och maskin.

Göran Hägg (1947-2015) var en svensk litteraturvetare, författare, kritiker och debattör som skrev skönlitteratur, historiska och litteraturhistoriska böcker samt radioteaterpjäser. Han tilldelades Aftonbladets litteraturpris 1974.

Ladda ner Anders och Dafne en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Anders och Dafne är 45 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Anders och Dafne en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Anders och Dafne pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Anders och Dafne.

Anders och Dafne (e-bok) av Göran Hägg!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Anders och Dafne pdf, ladda ner Anders och Dafne pdf, ladda ner en Anders och Dafne ebok pdf, Anders och Dafne bok i pdf-format, gratis Anders och Dafne bok att ladda ner, fri Anders och Dafne bok i pdf-format, Anders och Dafne boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Anders och Dafne pdf? Hur laddar jag ner en Anders och Dafne bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Anders och Dafne gratis? Hur laddar jag ner en Anders och Dafne bok gratis? ladda ner Anders och Dafne epub, ladda ner en Anders och Dafne ebok epub, Anders och Dafne bok i epub-format, fri Anders och Dafne bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Anders och Dafne epub? Hur laddar jag ner en Anders och Dafne bok i epub-format? Anders och Dafne mobi, ladda ner Anders och Dafne mobi, ladda ner en Anders och Dafne ebok mobi, Anders och Dafne bok i mobi-format, gratis Anders och Dafne bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Anders och Dafne mobi? Hur laddar jag ner en Anders och Dafne bok i mobilformat? Var att ladda ner Anders och Dafne den Göran Hägg fri? Hur man laddar ner en Anders och Dafne den Göran Hägg ebok gratis?

Leave a Reply