Andralaget ladda ner ebok gratis

Andralaget (ljudbok) av Anders Falkirk

Andralaget ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Andralaget den Anders Falkirk

  • Bokens titel: Anders Falkirk
  • Bokförfattare: Anders Falkirk
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 26 november 2007
  • Genre böcker: Barnböcker
  • ISBN: 9789173480840
  • Tillgängliga filer: andralaget_anders-falkirk.pdf, andralaget_anders-falkirk.epub, andralaget_anders-falkirk.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Andralaget längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Andralaget den Anders Falkirk

Sammanfattning av e-boken Andralaget den Anders Falkirk

Axel går i fyran och spelar fotboll i Hanvikens sportklubb. Fotboll är det bästa han vet. Både hans morfar och hans mamma har spelat elitseriefotboll när de var yngre, och Axel pratar mycket fotboll med dem. En dag slås Hanviken samman med Tyresö. Tillsammans bildar de en ny förening som heter Tyresö-Hanviken. Tanken är att att det ska ge ett bättre A-lag för herrarna, men det innebär också att man delar upp alla knattelag i förstalag och andralag. Axel platsar inte i förstalaget och blir placerad i Tyresö-Hanvikens andralag.

Alla de andra killarna som också hamnat i andralaget är sårade och en del slutar med fotbollen. De som är kvar döper genast om laget till Losergänget. Klubben lyckas inte ens fixa en tränare till laget, men efter lite övertalning börjar Freddes pappa Åke (som spelat i AIK i allsvenskan) att träna laget. Axels mamma Inger blir hjälptränare och organisatör.

Anders Falkirk är journalist och fotbollstränare. “Andralaget” är hans skönlitterära debut.

Ladda ner Andralaget en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Andralaget är 75 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Andralaget en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Andralaget pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Andralaget.

Andralaget (ljudbok) av Anders Falkirk!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Andralaget pdf, ladda ner Andralaget pdf, ladda ner en Andralaget ebok pdf, Andralaget bok i pdf-format, gratis Andralaget bok att ladda ner, fri Andralaget bok i pdf-format, Andralaget boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Andralaget pdf? Hur laddar jag ner en Andralaget bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Andralaget gratis? Hur laddar jag ner en Andralaget bok gratis? ladda ner Andralaget epub, ladda ner en Andralaget ebok epub, Andralaget bok i epub-format, fri Andralaget bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Andralaget epub? Hur laddar jag ner en Andralaget bok i epub-format? Andralaget mobi, ladda ner Andralaget mobi, ladda ner en Andralaget ebok mobi, Andralaget bok i mobi-format, gratis Andralaget bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Andralaget mobi? Hur laddar jag ner en Andralaget bok i mobilformat? Var att ladda ner Andralaget den Anders Falkirk fri? Hur man laddar ner en Andralaget den Anders Falkirk ebok gratis?

Leave a Reply