Anna-Lisas antik boken epub

Anna-Lisas antik (ljudbok) av Eli Åhman Owetz

Anna-Lisas antik ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Anna-Lisas antik den Eli Åhman Owetz

  • Bokens titel: Eli Åhman Owetz
  • Bokförfattare: Eli Åhman Owetz
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 11 februari 2016
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789175235394
  • Tillgängliga filer: anna-lisas-antik_eli-ahman-owetz-2.pdf, anna-lisas-antik_eli-ahman-owetz-2.epub, anna-lisas-antik_eli-ahman-owetz-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Anna-Lisas antik längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Anna-Lisas antik den Eli Åhman Owetz

Sammanfattning av e-boken Anna-Lisas antik den Eli Åhman Owetz

När Anna-Lisa Johansson lämnar sitt trista kontorsjobb i Stockholm och öppnar antikaffär i en nedlagd lanthandel i Roslagen gör hon verklighet av sin dröm. Den unga antikhandlaren njuter i fulla drag av livet på landet och får snabbt vänner i byn. En av dem är Johnny, bilmekanikern med de gröna ögonen, som hälsar på allt oftare. Men orosmolnen hopar sig. Antiktjuvar härjar i trakten, och på närbelägna Solstaholms slott får Anna-Lisa en fiende att se upp med.

Anna-Lisas Antik är en feelgood-roman om att förverkliga en dröm, om att finna lyckan i ett enkelt liv på landet, och om att välja rätt man. Huvudpersonen Anna-Lisa Johansson, i dryga trettioårsåldern, är antikhandlare med retroinriktning och hennes passion för porslin, möbler och kläder från 1950-70-tal genomsyrar boken.

Eli Åhman Owetz född 1962 är journalist. På fritiden driver hon bloggen Femtiotalsjakten, en av Sveriges populäraste retrobloggar. Hon är född och uppvuxen på en liten gård i Roslagen, där Anna-Lisas Antik utspelar sig.

Ladda ner Anna-Lisas antik en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Anna-Lisas antik är 179 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Anna-Lisas antik en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Anna-Lisas antik pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Anna-Lisas antik.

Anna-Lisas antik (ljudbok) av Eli Åhman Owetz!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Anna-Lisas antik pdf, ladda ner Anna-Lisas antik pdf, ladda ner en Anna-Lisas antik ebok pdf, Anna-Lisas antik bok i pdf-format, gratis Anna-Lisas antik bok att ladda ner, fri Anna-Lisas antik bok i pdf-format, Anna-Lisas antik boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Anna-Lisas antik pdf? Hur laddar jag ner en Anna-Lisas antik bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Anna-Lisas antik gratis? Hur laddar jag ner en Anna-Lisas antik bok gratis? ladda ner Anna-Lisas antik epub, ladda ner en Anna-Lisas antik ebok epub, Anna-Lisas antik bok i epub-format, fri Anna-Lisas antik bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Anna-Lisas antik epub? Hur laddar jag ner en Anna-Lisas antik bok i epub-format? Anna-Lisas antik mobi, ladda ner Anna-Lisas antik mobi, ladda ner en Anna-Lisas antik ebok mobi, Anna-Lisas antik bok i mobi-format, gratis Anna-Lisas antik bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Anna-Lisas antik mobi? Hur laddar jag ner en Anna-Lisas antik bok i mobilformat? Var att ladda ner Anna-Lisas antik den Eli Åhman Owetz fri? Hur man laddar ner en Anna-Lisas antik den Eli Åhman Owetz ebok gratis?

Leave a Reply