Är smarta människor överskattade? ladda ner ebok gratis

Är smarta människor överskattade? (e-bok) av Ma

Är smarta människor överskattade? ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Är smarta människor överskattade? den Malcolm Gladwell

  • Bokens titel: Malcolm Gladwell
  • Bokförfattare: Malcolm Gladwell
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 12 maj 2015
  • Genre böcker: Psykologi Och Pedagogik
  • ISBN: 9789176457085
  • Tillgängliga filer: aer-smarta-maenniskor-oeverskattade_malcolm-gladwell-2.pdf, aer-smarta-maenniskor-oeverskattade_malcolm-gladwell-2.epub, aer-smarta-maenniskor-oeverskattade_malcolm-gladwell-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Är smarta människor överskattade? längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Är smarta människor överskattade? den Malcolm Gladwell

Sammanfattning av e-boken Är smarta människor överskattade? den Malcolm Gladwell

Är smarta människor överskattade? ingår i Malcolm Gladwells bästsäljande bok Vad hunden såg.

Under det senaste decenniet har Malcolm Gladwell skrivit tre böcker som har förändrat vårt sätt att förstå världen och oss själva: Den tändande gnistan, Blink och Framgångsfaktorn som skapar vinnarna. Hans fjärde bok, som sålt i över en miljon exemplar i USA, samlar de bästa av hans uppmärksammade och inflytelserika artiklar från tidskriften The New Yorker.

Vad hunden såg inbjuder till en rad fängslande och oförutsägbart lärorika äventyr. Gång på gång vänder Gladwell blicken mot det skenbart triviala eller självklara, och gång på gång öppnar sig nya och överraskande perspektiv.

»Bra texter«, skriver Gladwell i sitt förord, »står och faller inte med sin förmåga att övertyga. De står och faller med sin förmåga att engagera dig, få dig att tänka, ge dig en inblick i någon annans huvud.«

MALCOLM GLADWELL [född 1963 i Kanada] är journalist på The New Yorker och har varit med på Time Magazines lista över »Världens 100 mest inflytelserika personer«. Han är författare till Den tändande gnistan, Blink och Framgångsfaktorn som skapar vinnarna, vilka samtliga gick in på förstaplatsen på New York Times bestsellerlista.

Ladda ner Är smarta människor överskattade? en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Är smarta människor överskattade? är 29 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Är smarta människor överskattade? en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Är smarta människor överskattade? pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Är smarta människor överskattade?.

Är smarta människor överskattade? (e-bok) av Ma!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Är smarta människor överskattade? pdf, ladda ner Är smarta människor överskattade? pdf, ladda ner en Är smarta människor överskattade? ebok pdf, Är smarta människor överskattade? bok i pdf-format, gratis Är smarta människor överskattade? bok att ladda ner, fri Är smarta människor överskattade? bok i pdf-format, Är smarta människor överskattade? boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Är smarta människor överskattade? pdf? Hur laddar jag ner en Är smarta människor överskattade? bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Är smarta människor överskattade? gratis? Hur laddar jag ner en Är smarta människor överskattade? bok gratis? ladda ner Är smarta människor överskattade? epub, ladda ner en Är smarta människor överskattade? ebok epub, Är smarta människor överskattade? bok i epub-format, fri Är smarta människor överskattade? bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Är smarta människor överskattade? epub? Hur laddar jag ner en Är smarta människor överskattade? bok i epub-format? Är smarta människor överskattade? mobi, ladda ner Är smarta människor överskattade? mobi, ladda ner en Är smarta människor överskattade? ebok mobi, Är smarta människor överskattade? bok i mobi-format, gratis Är smarta människor överskattade? bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Är smarta människor överskattade? mobi? Hur laddar jag ner en Är smarta människor överskattade? bok i mobilformat? Var att ladda ner Är smarta människor överskattade? den Malcolm Gladwell fri? Hur man laddar ner en Är smarta människor överskattade? den Malcolm Gladwell ebok gratis?

Leave a Reply