Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 ladda ner bok mobi

Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivn

Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 den Stein Riverton

  • Bokens titel: Stein Riverton
  • Bokförfattare: Stein Riverton
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 31 december 2018
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789178631216
  • Tillgängliga filer: asbjoern-krag-den-doede-passageraren-aterutgivning-av-text-fran-1914_stein-riverton.pdf, asbjoern-krag-den-doede-passageraren-aterutgivning-av-text-fran-1914_stein-riverton.epub, asbjoern-krag-den-doede-passageraren-aterutgivning-av-text-fran-1914_stein-riverton.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 den Stein Riverton

Sammanfattning av e-boken Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 den Stein Riverton

Det är 1908 och polisen Asbjörn Krag sitter på sitt kontor i polishuset i Oslo när han får besök av en försynt snickare.
Denne har hyrt ut sin verkstad till en tysk man som tillverkar en ”patentlikkista”.

När polisen börjar utreda fallet upptäcker han att den mystiske tysken inte bara sysslar med kistor. Han har också köpt liket av en död arbetare.

Det här är en av ett 50-tal böcker och noveller om den norske privatdetektiven Asbjörn Krag. Den före detta polisen löser brott i hemstaden Oslo (Kristiania) som ofta har internationell anknytning. Asbjörn Krag är en mästare i förklädnader, tvekar inte att ge sig in i strider och får ibland hjälp av före detta kollegor vid Oslo-polisen.

Berättelserna om detektiven Asbjörn Krag skapades av den norske författaren Sven Elvestad (1884–1934) och publicerades under pseudonymen Stein Riverton. Hans böcker blev snabbt mycket populära och såldes i miljonupplagor, de var framför allt storsäljare i Norge, Sverige och Tyskland.

Den här boken publicerades ursprungligen år 1914 med titeln ”Den döde passageraren”. Texten översattes av S.?H. Ask (1878–1937).

I den här e-boken publicerar vi originalets text ordagrant och utan ändringar; alla namn, uttryck och till och med felstavningar har behållits.
Eftersom den här texten skrevs redan i början av 1900-talet har vi också kompletterat texten med en ordlista över sådana ord och namn som kan vara svåra att känna till i dag.

Ladda ner Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 är 29 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914.

Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivn!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 pdf, ladda ner Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 pdf, ladda ner en Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 ebok pdf, Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 bok i pdf-format, gratis Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 bok att ladda ner, fri Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 bok i pdf-format, Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 pdf? Hur laddar jag ner en Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 gratis? Hur laddar jag ner en Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 bok gratis? ladda ner Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 epub, ladda ner en Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 ebok epub, Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 bok i epub-format, fri Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 epub? Hur laddar jag ner en Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 bok i epub-format? Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 mobi, ladda ner Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 mobi, ladda ner en Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 ebok mobi, Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 bok i mobi-format, gratis Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 mobi? Hur laddar jag ner en Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 bok i mobilformat? Var att ladda ner Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 den Stein Riverton fri? Hur man laddar ner en Asbjörn Krag: Den döde passageraren. Återutgivning av text från 1914 den Stein Riverton ebok gratis?

Leave a Reply