Att gå sönder och bli hel igen boken mobi

Att gå sönder och bli hel igen (e-bok) av Laila

Att gå sönder och bli hel igen ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Att gå sönder och bli hel igen den Laila Dahl

  • Bokens titel: Laila Dahl
  • Bokförfattare: Laila Dahl
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 26 januari 2015
  • Genre böcker: Psykologi Och Pedagogik
  • ISBN: 9789173874359
  • Tillgängliga filer: att-ga-soender-och-bli-hel-igen_laila-dahl.pdf, att-ga-soender-och-bli-hel-igen_laila-dahl.epub, att-ga-soender-och-bli-hel-igen_laila-dahl.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Att gå sönder och bli hel igen längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Att gå sönder och bli hel igen den Laila Dahl

Sammanfattning av e-boken Att gå sönder och bli hel igen den Laila Dahl

Finns det läkning efter otroheten?
Otrohet är vanligare än vi vill tro och väcker starka känslor. Annars kunde man ju tänka att alla miljarder sånger, romaner och tidningsrubriker på temat skulle gjort oss garvade vid det här laget … Men otrohet på nära håll är något helt annat. Den skär djupt och kan göra obeskrivligt ont.

– Ur boken

Det finns inga säkra siffror på hur vanligt förekommande otrohet är. Att det är vanligt kan vi nog dock konstatera bara genom det faktum att de flesta av oss har någon slags direkt eller indirekt erfarenhet av det – själva eller genom någon i vår omgivning.
Efter att Laila Dahl själv drabbats efter 25 års äktenskap, beslöt hon sig för att en dag skriva den bok på ämnet hon inte kunde hitta när hon själv hade behövt den.

Boken består av två delar. Del 1 är Lailas och hennes före detta man Jans personliga berättelse. I del 2 gör Laila utifrån sin yrkesroll en beskrivning av otrohet som flyktväg ur inre och yttre konflikt och visar på möjliga vägar till läkning.
– Vår gemensamma förhoppning med boken som helhet är att inge hopp om känslomässig läkning, oavsett om man efter en otrohet väljer att avsluta eller fortsätta relationen. Boken kan även läsas av den som bara vill veta mera om känslomässig bearbetning, eller arbetar med individer eller par i relationsfrågor, säger Laila.

”En personlig och gripande sannsaga. Ärligheten går in under huden och inte bara berör, men utmanar mig till eftertanke kring kärleken i mitt eget liv.”
– Ulrica Stigberg, präst och författare

Laila Dahl är diplomerad par- och relationsterapeut och artist. Hon kompletterar idag arbetet som terapeut med föreläsningar i både ord och ton om relationer och personligt växande. År 2005 gav hon ut sin första bok Vad heter din längtan? (Cordia). Hon driver TerapiStudion och ParterapiStockholm.

Ladda ner Att gå sönder och bli hel igen en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Att gå sönder och bli hel igen är 99 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Att gå sönder och bli hel igen en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Att gå sönder och bli hel igen pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Att gå sönder och bli hel igen.

Att gå sönder och bli hel igen (e-bok) av Laila!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Att gå sönder och bli hel igen pdf, ladda ner Att gå sönder och bli hel igen pdf, ladda ner en Att gå sönder och bli hel igen ebok pdf, Att gå sönder och bli hel igen bok i pdf-format, gratis Att gå sönder och bli hel igen bok att ladda ner, fri Att gå sönder och bli hel igen bok i pdf-format, Att gå sönder och bli hel igen boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Att gå sönder och bli hel igen pdf? Hur laddar jag ner en Att gå sönder och bli hel igen bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Att gå sönder och bli hel igen gratis? Hur laddar jag ner en Att gå sönder och bli hel igen bok gratis? ladda ner Att gå sönder och bli hel igen epub, ladda ner en Att gå sönder och bli hel igen ebok epub, Att gå sönder och bli hel igen bok i epub-format, fri Att gå sönder och bli hel igen bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Att gå sönder och bli hel igen epub? Hur laddar jag ner en Att gå sönder och bli hel igen bok i epub-format? Att gå sönder och bli hel igen mobi, ladda ner Att gå sönder och bli hel igen mobi, ladda ner en Att gå sönder och bli hel igen ebok mobi, Att gå sönder och bli hel igen bok i mobi-format, gratis Att gå sönder och bli hel igen bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Att gå sönder och bli hel igen mobi? Hur laddar jag ner en Att gå sönder och bli hel igen bok i mobilformat? Var att ladda ner Att gå sönder och bli hel igen den Laila Dahl fri? Hur man laddar ner en Att gå sönder och bli hel igen den Laila Dahl ebok gratis?

Leave a Reply