Axels tid ladda ner bok pdf, epub, mobi

Axels tid (ljudbok) av Lars Lerin

Axels tid ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Axels tid den Lars Lerin

  • Bokens titel: Lars Lerin
  • Bokförfattare: Lars Lerin
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 13 oktober 2015
  • Genre böcker: Konst, Musik, Teater, Film
  • ISBN: 9789176510711
  • Tillgängliga filer: axels-tid_lars-lerin.pdf, axels-tid_lars-lerin.epub, axels-tid_lars-lerin.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Axels tid längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Axels tid den Lars Lerin

Sammanfattning av e-boken Axels tid den Lars Lerin

Lars Lerin växte upp i bruksorten Munkfors i Värmland, och drömde redan som ung om att bli konstnär. Han hittade tidigt en förebild och en mentor i sin närhet. Axel Florin föddes i Munkfors 1907 och försörjde sig som fabriksarbetare. Florin lyckades bli antagen till Slöjdföreningens skola i Göteborg och studerade där under en kort period – han hade helt enkelt inte råd att stanna kvar särskilt länge. Under hela livet fortsatte han dock att skapa på sin fritid, och vann ett visst erkännande som skulptör. Sin ateljé hade han i ett uthus, där den tonårige Lars också fick stå och måla.
I Axels tid berättar Lars Lerin rakt och osentimentalt om ett livsöde som ligger så nära oss och ändå känns så avlägset.  Liksom i Naturlära visar Lars Lerin att han inte bara är en framstående akvarellmålare utan också en lyhörd och känslig författare, som kan skapa stämningar och närvaro i både ord och bild. Axels tid blir ett dokument över en försvunnen värld, men också en konstnärs hyllning till en kollega – en skildring av skapandets villkor och det obetvingliga behovet av att uttrycka sig genom konsten.

Ljudboksutgåvan innehåller även musik komponerad av Benny Andersson.

Omslagsformgivare: Lars Lerin

Ladda ner Axels tid en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Axels tid är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Axels tid en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Axels tid pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Axels tid.

Axels tid (ljudbok) av Lars Lerin!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Axels tid pdf, ladda ner Axels tid pdf, ladda ner en Axels tid ebok pdf, Axels tid bok i pdf-format, gratis Axels tid bok att ladda ner, fri Axels tid bok i pdf-format, Axels tid boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Axels tid pdf? Hur laddar jag ner en Axels tid bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Axels tid gratis? Hur laddar jag ner en Axels tid bok gratis? ladda ner Axels tid epub, ladda ner en Axels tid ebok epub, Axels tid bok i epub-format, fri Axels tid bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Axels tid epub? Hur laddar jag ner en Axels tid bok i epub-format? Axels tid mobi, ladda ner Axels tid mobi, ladda ner en Axels tid ebok mobi, Axels tid bok i mobi-format, gratis Axels tid bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Axels tid mobi? Hur laddar jag ner en Axels tid bok i mobilformat? Var att ladda ner Axels tid den Lars Lerin fri? Hur man laddar ner en Axels tid den Lars Lerin ebok gratis?

Leave a Reply