Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder boken pdf

Bakom garden - ett boxarliv i tio ronder (ljudb

Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder den Åsa Sandell

  • Bokens titel: Åsa Sandell
  • Bokförfattare: Åsa Sandell
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 16 juni 2015
  • Genre böcker:
  • ISBN: 9789187725760
  • Tillgängliga filer: bakom-garden-ett-boxarliv-i-tio-ronder_asa-sandell.pdf, bakom-garden-ett-boxarliv-i-tio-ronder_asa-sandell.epub, bakom-garden-ett-boxarliv-i-tio-ronder_asa-sandell.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder den Åsa Sandell

Sammanfattning av e-boken Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder den Åsa Sandell

”Det är en väldigt, väldigt, väldigt bra bok, tycker jag.” Yukiko Duke, Gomorron Sverige

Bakom garden handlar om fighterna, träningen och en stenhård kamp för att slå sig fram både i och utanför ringen. För att få gå matcher, för att möta och bemästra kärleken, som även den kan vara brutal och våldsam.

Åsa Sandell berättar öppet och rakt på om sin idrottskarriär med mot- och medgångar och vändningar i livet, både privat och inom idrotten. Om uppväxten i Örebro med en framgångsrik basketkarriär som avslutades abrupt. Om livet i Skåne där en lapp i en butik kom att förändra hennes liv, om hur hon började boxas som 28-åring och inledde proffskarriären först vid 37 års ålder. I New York.

“Är du rädd för att lyckas Åsa?” frågar en tränare henne i ungdomen och i åratal kämpar hon med att finna ett acceptabelt svar. Bakom garden är en bok om att slå sig fri. Rent bokstavligen och på många arenor.

Extramaterial – Efter matchen
Bakom garden utkom i pappersformat 2009. Ljudboken, från 2015, inkluderar ett nyskrivet kapitel om livet efter boxningskarriären och ett författarsamtal om bland annat varför boken skrevs, om karriär och föräldraskap sent i livet och tankar om boxarlivet till livets ände.

 

Sagt om boken
”Hennes rappa, lättlästa och spännande bok om livet i boxningsringen ger åtminstonne mig som kvinna inspiration att vinna egna fighter.”//Maria Küchen, Amelia

”GULD – hur många självbiografier av gravida proffsboxare har ni läst? Ärligt och närmast chockande självutlämnande.” //Magnus Sjöholm, Dagens Nyheter

”En värld där en förlovningsring kan vara farligare än en boxningsring.” 

//Klas Östergren, Helsingborgs Dagblad

 ”Bakom garden är journalistiskt effektiv med korta, kärnfulla meningar som rör sig elegant mellan storslagen historia och tvivlande vardag.” //Viktoria Jäderling, Aftonbladet

Om författaren
Åsa Sandell, född 1967, började boxas när hon var 28 år. Efter fyra SM-guld och ett EM-guld inledde hon en proffskarriär, 37 år gammal. Åsas mest uppmärksammade match – mot Muhammad Alis dotter Laila Ali i december 2005 – gjorde henne rikskänd.

Åsa är numera gift och bor med sin familj på Kungsholmen i Stockholm och arbetar som skribent, föreläsare, moderator och boxningstränare.

Ladda ner Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder är 175 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder.

Bakom garden - ett boxarliv i tio ronder (ljudb!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder pdf, ladda ner Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder pdf, ladda ner en Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder ebok pdf, Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder bok i pdf-format, gratis Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder bok att ladda ner, fri Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder bok i pdf-format, Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder pdf? Hur laddar jag ner en Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder gratis? Hur laddar jag ner en Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder bok gratis? ladda ner Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder epub, ladda ner en Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder ebok epub, Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder bok i epub-format, fri Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder epub? Hur laddar jag ner en Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder bok i epub-format? Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder mobi, ladda ner Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder mobi, ladda ner en Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder ebok mobi, Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder bok i mobi-format, gratis Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder mobi? Hur laddar jag ner en Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder bok i mobilformat? Var att ladda ner Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder den Åsa Sandell fri? Hur man laddar ner en Bakom garden – ett boxarliv i tio ronder den Åsa Sandell ebok gratis?

Leave a Reply