Bakom garden ladda ner ebok

Bakom garden (e-bok) av Åsa Sandell

Bakom garden ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Bakom garden den Åsa Sandell

  • Bokens titel: Åsa Sandell
  • Bokförfattare: Åsa Sandell
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: A Nice Noise
  • Genre böcker: Samhälle Och Politik
  • ISBN: 9789187725777
  • Tillgängliga filer: bakom-garden_asa-sandell.pdf, bakom-garden_asa-sandell.epub, bakom-garden_asa-sandell.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Bakom garden längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Bakom garden den Åsa Sandell

Sammanfattning av e-boken Bakom garden den Åsa Sandell

”Det är en väldigt, väldigt, väldigt bra bok, tycker jag” /Yukiko Duke, Gomorron Sverige

Bakom garden utkom i pappersformat 2009. E-boken, från 2015, inkluderar ett nyskrivet kapitel – Efter matchen – om livet efter boxningskarriären.

Bakom garden handlar om fighterna, träningen och en stenhård kamp för att slå sig fram både i och utanför ringen. För att få gå matcher, för att möta och bemästra kärleken, som även den kan vara brutal och våldsam.

Åsa Sandell berättar öppet och rakt på om sin idrottskarriär med mot- och medgångar och vändningar i livet, både privat och inom idrotten. Om uppväxten i Örebro med en framgångsrik basketkarriär som avslutades abrupt. Om livet i Skåne där en lapp i en butik kom att förändra hennes liv, om hur hon började boxas som 28-åring och inledde proffskarriären först vid 37 års ålder. I New York.

“Är du rädd för att lyckas Åsa?” frågar en tränare henne i ungdomen och i åratal kämpar hon med att finna ett acceptabelt svar. Bakom garden är en bok om att slå sig fri. Rent bokstavligen och på många arenor.

Om författaren
Åsa Sandell, född 1967, började boxas när hon var 28 år. Efter fyra SM-guld och ett EM-guld inledde hon en proffskarriär, 37 år gammal. Åsas mest uppmärksammade match – mot Muhammad Alis dotter Laila Ali i december 2005 – gjorde henne rikskänd.
Åsa är numera gift och bor med sin familj på Kungsholmen i Stockholm och arbetar som skribent, föreläsare, moderator och boxningstränare.

Sagt om boken

”Det är en väldigt, väldigt, väldigt bra bok, tycker jag” /Yukiko Duke, Gomorron Sverige

”Hennes rappa, lättlästa och spännande bok om livet i boxningsringen ger åtminstonne mig som vinna inspiration att vinna egna fighter.” /Maria Küchen, Amelia

”En värld där en förlovningsring kan vara farligare än en boxningsring.” /Klas Östergren, Helsingborgs Dagblad

”GULD – hur många självbiografier av gravida proffsboxare har ni läst? Ärligt och närmast chockande självutlämnande.”/Magnus Sjöholm, Dagens Nyheter

Ladda ner Bakom garden en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Bakom garden är 149 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Bakom garden en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Bakom garden pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Bakom garden.

Bakom garden (e-bok) av Åsa Sandell!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Bakom garden pdf, ladda ner Bakom garden pdf, ladda ner en Bakom garden ebok pdf, Bakom garden bok i pdf-format, gratis Bakom garden bok att ladda ner, fri Bakom garden bok i pdf-format, Bakom garden boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Bakom garden pdf? Hur laddar jag ner en Bakom garden bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Bakom garden gratis? Hur laddar jag ner en Bakom garden bok gratis? ladda ner Bakom garden epub, ladda ner en Bakom garden ebok epub, Bakom garden bok i epub-format, fri Bakom garden bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Bakom garden epub? Hur laddar jag ner en Bakom garden bok i epub-format? Bakom garden mobi, ladda ner Bakom garden mobi, ladda ner en Bakom garden ebok mobi, Bakom garden bok i mobi-format, gratis Bakom garden bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Bakom garden mobi? Hur laddar jag ner en Bakom garden bok i mobilformat? Var att ladda ner Bakom garden den Åsa Sandell fri? Hur man laddar ner en Bakom garden den Åsa Sandell ebok gratis?

Leave a Reply