Bara en liten vit sömntablett ladda ner ebok pdf

Bara en liten vit sömntablett (e-bok) av Nadja

Bara en liten vit sömntablett ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Bara en liten vit sömntablett den Nadja Yllner

  • Bokens titel: Nadja Yllner
  • Bokförfattare: Nadja Yllner
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 22 september 2017
  • Genre böcker: Familj & Hälsa
  • ISBN: 9789177651482
  • Tillgängliga filer: bara-en-liten-vit-soemntablett_nadja-yllner.pdf, bara-en-liten-vit-soemntablett_nadja-yllner.epub, bara-en-liten-vit-soemntablett_nadja-yllner.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Bara en liten vit sömntablett längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Bara en liten vit sömntablett den Nadja Yllner

Sammanfattning av e-boken Bara en liten vit sömntablett den Nadja Yllner

Det här är berättelsen om hur en till synes harmlös liten vit sömntablett med namnet Neurosedyn kunde missbilda 10 000-tals barn.

Boken följer Neurosedynets väg från en läkemedelsfabrik i efterkrigstidens Västtyskland fram till idag. Den skildrar mödrarnas kamp för att få behålla sina missbildade barn och barnens många gånger traumatiska uppväxt. Vi möter också makthavarna som fattade de ödesdigra besluten.
Katastrofen fick stor betydelse för framtiden. Uppmärksamheten kring Neurosedynbarnen ledde till att synen på funktionshinder förändrades. Barn som tidigare gömts undan på institution släpptes in i vanliga skolor. Och rädslan för att tragedin skulle upprepas ändrade för all tid myndigheternas syn på läkemedel och patientsäkerhet. Talidomid, som är den verksamma beståndsdelen i Neurosedyn, orsakade den värsta läkemedelskatastrofen genom tiderna. Trots det är talidomid nu återigen ett läkemedel på jakt efter nya sjukdomar att bota.

»Varmt grattis till en av de viktigaste böcker som skrivits. Den måste läsas av alla som har ett ansvar för att vi ska ha tillgång till säkra och effektiva läkemedel men också av andra som ska bedöma risker med kemikalier och
annat vi möter i vår miljö.»
Professor Barbro Westerholm, tidigare chef för socialstyrelsen

»Grattis till en fantastisk bok! Fylld med massor av intressanta, fullspäckade faktadelar och samtidigt lättläst som en roman. Mycket skickligt gjort!»
Docent Karin Paulsson, psykolog med 30 års erfarenhet av handikappforskning

»En korrekt beskrivning av vad som hände under ett par år i början av 1960-talet. Din redogörelse är skakande av många skäl bl a i din belysning av aningslösheten hos myndigheter och enskilda individer.»
Professor Rolf Zetterström, under 40 år chefredaktör för tidskriften Acta Paediatrica

Ladda ner Bara en liten vit sömntablett en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Bara en liten vit sömntablett är 59 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Bara en liten vit sömntablett en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Bara en liten vit sömntablett pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Bara en liten vit sömntablett.

Bara en liten vit sömntablett (e-bok) av Nadja !—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Bara en liten vit sömntablett pdf, ladda ner Bara en liten vit sömntablett pdf, ladda ner en Bara en liten vit sömntablett ebok pdf, Bara en liten vit sömntablett bok i pdf-format, gratis Bara en liten vit sömntablett bok att ladda ner, fri Bara en liten vit sömntablett bok i pdf-format, Bara en liten vit sömntablett boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Bara en liten vit sömntablett pdf? Hur laddar jag ner en Bara en liten vit sömntablett bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Bara en liten vit sömntablett gratis? Hur laddar jag ner en Bara en liten vit sömntablett bok gratis? ladda ner Bara en liten vit sömntablett epub, ladda ner en Bara en liten vit sömntablett ebok epub, Bara en liten vit sömntablett bok i epub-format, fri Bara en liten vit sömntablett bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Bara en liten vit sömntablett epub? Hur laddar jag ner en Bara en liten vit sömntablett bok i epub-format? Bara en liten vit sömntablett mobi, ladda ner Bara en liten vit sömntablett mobi, ladda ner en Bara en liten vit sömntablett ebok mobi, Bara en liten vit sömntablett bok i mobi-format, gratis Bara en liten vit sömntablett bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Bara en liten vit sömntablett mobi? Hur laddar jag ner en Bara en liten vit sömntablett bok i mobilformat? Var att ladda ner Bara en liten vit sömntablett den Nadja Yllner fri? Hur man laddar ner en Bara en liten vit sömntablett den Nadja Yllner ebok gratis?

Leave a Reply