Bara lite till boken online

Bara lite till (e-bok) av Heidi Hakala

Bara lite till ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Bara lite till den Heidi Hakala

  • Bokens titel: Heidi Hakala
  • Bokförfattare: Heidi Hakala
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 3 januari 2019
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789523331839
  • Tillgängliga filer: bara-lite-till_heidi-hakala.pdf, bara-lite-till_heidi-hakala.epub, bara-lite-till_heidi-hakala.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Bara lite till längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Bara lite till den Heidi Hakala

Sammanfattning av e-boken Bara lite till den Heidi Hakala

Sandra är programledare på radion. Hon har en vacker pojkvän med jobb i reklambranschen och en lägenhet i Helsingfors innerstad. Men bakom tillvaron som utåt verkar uppfylla alla krav för lycka döljer sig djup tomhet och ensamhet. Snart blir känslan av total otillräcklighet omöjlig att ignorera, paniken väller över Sandra och hon närmar sig ett sammanbrott.

Hon har tappat bort sig själv bland bilderna av hur alla andra vill att hon ska vara och hennes gränser suddas ut. Något måste förändras, men hur stora uppoffringar är hon redo att göra för att hitta tillbaka till sig själv?

Bara lite till är en studie i en ung kvinnas mentala tillstånd. Det är en berättelse om duktighetssyndrom och om att försöka leva i en tid där image verkar vara det enda som spelar någon roll. En modern Helsingforsskildring och relationsroman som ifrågasätter prestationssamhället och en generations nästan tragiska identitetsbygge.

 

“Sällan har jag läst något som är så dagsfärskt”
SYDSVENSKAN

Ladda ner Bara lite till en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Bara lite till är 149 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Bara lite till en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Bara lite till pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Bara lite till.

Bara lite till (e-bok) av Heidi Hakala!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Bara lite till pdf, ladda ner Bara lite till pdf, ladda ner en Bara lite till ebok pdf, Bara lite till bok i pdf-format, gratis Bara lite till bok att ladda ner, fri Bara lite till bok i pdf-format, Bara lite till boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Bara lite till pdf? Hur laddar jag ner en Bara lite till bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Bara lite till gratis? Hur laddar jag ner en Bara lite till bok gratis? ladda ner Bara lite till epub, ladda ner en Bara lite till ebok epub, Bara lite till bok i epub-format, fri Bara lite till bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Bara lite till epub? Hur laddar jag ner en Bara lite till bok i epub-format? Bara lite till mobi, ladda ner Bara lite till mobi, ladda ner en Bara lite till ebok mobi, Bara lite till bok i mobi-format, gratis Bara lite till bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Bara lite till mobi? Hur laddar jag ner en Bara lite till bok i mobilformat? Var att ladda ner Bara lite till den Heidi Hakala fri? Hur man laddar ner en Bara lite till den Heidi Hakala ebok gratis?

Leave a Reply