Bas och refräng ladda ner boken gratis

Bas och refräng (e-bok) av Viveca Lärn

Bas och refräng ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Bas och refräng den Viveca Lärn

  • Bokens titel: Viveca Lärn
  • Bokförfattare: Viveca Lärn
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 24 juli 2018
  • Genre böcker: 9-12 År
  • ISBN: 9788711800355
  • Tillgängliga filer: bas-och-refraeng_viveca-laern.pdf, bas-och-refraeng_viveca-laern.epub, bas-och-refraeng_viveca-laern.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Bas och refräng längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Bas och refräng den Viveca Lärn

Sammanfattning av e-boken Bas och refräng den Viveca Lärn

Trollet, som egentligen heter Jennifer, är ensam. Men en dag dyker Jonas upp i Trollets liv. Han har mörkt hår och gröna ögon, men ingen klocka och ingen särskild ordning i livet. Men han har en gitarr och kan sjunga. Trollet blir vän med Jonas, och blir kär i honom. Det enda problemet är att Jonas är trettio år.

Trollet är en 11-årig tjej med rött hår som egentligen heter Jennifer. Hon har en mamma som är hemmafru och bantar varje morgon, en pappa som är lärare och samlar på frimärken och en storasyster som har flyttat ihop med en kille med slips.

Viveca Lärn föddes 1944 i Göteborg. Hon har arbetat som journalist på bland annat Aftonbladet och Göteborgs-Posten men jobbar sedan 1982 på heltid som författare. Till en början skrev hon främst barnböcker, men är även författare till exempelvis den populära serien om Saltön, som dramatiserats av SVT.

Ladda ner Bas och refräng en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Bas och refräng är 25 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Bas och refräng en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Bas och refräng pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Bas och refräng.

Bas och refräng (e-bok) av Viveca Lärn!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Bas och refräng pdf, ladda ner Bas och refräng pdf, ladda ner en Bas och refräng ebok pdf, Bas och refräng bok i pdf-format, gratis Bas och refräng bok att ladda ner, fri Bas och refräng bok i pdf-format, Bas och refräng boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Bas och refräng pdf? Hur laddar jag ner en Bas och refräng bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Bas och refräng gratis? Hur laddar jag ner en Bas och refräng bok gratis? ladda ner Bas och refräng epub, ladda ner en Bas och refräng ebok epub, Bas och refräng bok i epub-format, fri Bas och refräng bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Bas och refräng epub? Hur laddar jag ner en Bas och refräng bok i epub-format? Bas och refräng mobi, ladda ner Bas och refräng mobi, ladda ner en Bas och refräng ebok mobi, Bas och refräng bok i mobi-format, gratis Bas och refräng bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Bas och refräng mobi? Hur laddar jag ner en Bas och refräng bok i mobilformat? Var att ladda ner Bas och refräng den Viveca Lärn fri? Hur man laddar ner en Bas och refräng den Viveca Lärn ebok gratis?

Leave a Reply