Beroendemedicin i öppenvården ebok pdf

Beroendemedicin i öppenvården (e-bok) av Svensk

Beroendemedicin i öppenvården ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Beroendemedicin i öppenvården den Svenska Psykiatriska Föreningen

  • Bokens titel: Svenska Psykiatriska Föreningen
  • Bokförfattare: Svenska Psykiatriska Föreningen
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: Gothia Fortbildning AB
  • Genre böcker: Medicin
  • ISBN: 9789177411130
  • Tillgängliga filer: beroendemedicin-i-oeppenvarden_svenska-psykiatriska-foereningen.pdf, beroendemedicin-i-oeppenvarden_svenska-psykiatriska-foereningen.epub, beroendemedicin-i-oeppenvarden_svenska-psykiatriska-foereningen.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Beroendemedicin i öppenvården längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Beroendemedicin i öppenvården den Svenska Psykiatriska Föreningen

Sammanfattning av e-boken Beroendemedicin i öppenvården den Svenska Psykiatriska Föreningen

Beroendemedicin i dag är en specialitet som spänner över många delområden. Riktlinjernas syfte är att forma beroendevården mot en inriktning som har god evidens och att fördela resurserna för vård på det mest effektiva sättet. Förhoppningen är att synen på människor med beroendesjukdom fortsätter att förändras och att vi ska kunna erbjuda en kunskapsbaserad och tillgänglig vård, där människor kan söka stöd och få effektiv behandling utifrån sina specifika behov.

Riktlinjerna fokuserar på följande områden som är centrala inom den psykiatriska öppenvården och primärvården:
• Utredning och behandling av alkoholbruksyndrom.
• Utredning och behandling cannabisbruksyndrom.
• Skadligt bruk och beroende av lugnande läkemedel.
• Skadligt bruk och beroende av smärtstillande läkemedel.
• Samsjuklighet mellan substansbruksyndrom och annan psykisk sjukdom.

Boken vänder sig i första hand till läkare inom psykiatrisk öppenvård och primärvård, men kan med behållning även läsas av andra professionella aktörer som intresserar sig för beroendemedicin. Studenter och personer under fortbildning kan också ha utbyte av att läsa boken.

Ladda ner Beroendemedicin i öppenvården en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Beroendemedicin i öppenvården är 229 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Beroendemedicin i öppenvården en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Beroendemedicin i öppenvården pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Beroendemedicin i öppenvården.

Beroendemedicin i öppenvården (e-bok) av Svensk!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Beroendemedicin i öppenvården pdf, ladda ner Beroendemedicin i öppenvården pdf, ladda ner en Beroendemedicin i öppenvården ebok pdf, Beroendemedicin i öppenvården bok i pdf-format, gratis Beroendemedicin i öppenvården bok att ladda ner, fri Beroendemedicin i öppenvården bok i pdf-format, Beroendemedicin i öppenvården boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Beroendemedicin i öppenvården pdf? Hur laddar jag ner en Beroendemedicin i öppenvården bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Beroendemedicin i öppenvården gratis? Hur laddar jag ner en Beroendemedicin i öppenvården bok gratis? ladda ner Beroendemedicin i öppenvården epub, ladda ner en Beroendemedicin i öppenvården ebok epub, Beroendemedicin i öppenvården bok i epub-format, fri Beroendemedicin i öppenvården bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Beroendemedicin i öppenvården epub? Hur laddar jag ner en Beroendemedicin i öppenvården bok i epub-format? Beroendemedicin i öppenvården mobi, ladda ner Beroendemedicin i öppenvården mobi, ladda ner en Beroendemedicin i öppenvården ebok mobi, Beroendemedicin i öppenvården bok i mobi-format, gratis Beroendemedicin i öppenvården bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Beroendemedicin i öppenvården mobi? Hur laddar jag ner en Beroendemedicin i öppenvården bok i mobilformat? Var att ladda ner Beroendemedicin i öppenvården den Svenska Psykiatriska Föreningen fri? Hur man laddar ner en Beroendemedicin i öppenvården den Svenska Psykiatriska Föreningen ebok gratis?

Leave a Reply