Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar boken mobi

Beteendedesign : psykologin som förändrar tanka

Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar den Niklas Laninge

  • Bokens titel: Niklas Laninge
  • Bokförfattare: Niklas Laninge
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 10 april 2018
  • Genre böcker: Psykologi Och Pedagogik
  • ISBN: 9789127823747
  • Tillgängliga filer: beteendedesign-psykologin-som-foeraendrar-tankar-kaenslor-och-handlingar_niklas-laninge-2.pdf, beteendedesign-psykologin-som-foeraendrar-tankar-kaenslor-och-handlingar_niklas-laninge-2.epub, beteendedesign-psykologin-som-foeraendrar-tankar-kaenslor-och-handlingar_niklas-laninge-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar den Niklas Laninge

Sammanfattning av e-boken Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar den Niklas Laninge

Beteendeekonomi, eller nudging, är ett område som blir allt större inom psykologi, ledarskap och företagande. Oavsett om målet är att få människor att godkänna organdonation, öka ditt företags närvaro på sociala medier eller att få kunder att välja grön el handlar nudging om att göra det så enkelt som möjligt för människor att röra sig i den riktning man vill att de ska. Vilka faktorer är det som driver, eller hindrar, ett beteende? Varför agerar vi människor så ofta irrationellt när vi ska fatta beslut om pengar? Och inte minst: hur kan du som läsare omsätta det här rent praktiskt?

Beteendedesign varvar insikter i psykologisk forskning från de tre fälten beteendeekonomi, inlärningspsykologi och kognitionspsykologi, med exempel på bra och dålig design. I boken lär du dig känna igen och använda dig av vanliga tankefel som påverkar oss när vi fattar beslut och du lär dig också vad det innebär att designa beteenden. Med utgångspunkt i förändringsprocessen visar författarna hur teorierna kan användas för att utforma bättre produkter, tjänster och upplevelser.

Ladda ner Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar är 169 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar.

Beteendedesign : psykologin som förändrar tanka!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar pdf, ladda ner Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar pdf, ladda ner en Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar ebok pdf, Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar bok i pdf-format, gratis Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar bok att ladda ner, fri Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar bok i pdf-format, Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar pdf? Hur laddar jag ner en Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar gratis? Hur laddar jag ner en Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar bok gratis? ladda ner Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar epub, ladda ner en Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar ebok epub, Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar bok i epub-format, fri Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar epub? Hur laddar jag ner en Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar bok i epub-format? Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar mobi, ladda ner Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar mobi, ladda ner en Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar ebok mobi, Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar bok i mobi-format, gratis Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar mobi? Hur laddar jag ner en Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar bok i mobilformat? Var att ladda ner Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar den Niklas Laninge fri? Hur man laddar ner en Beteendedesign : psykologin som förändrar tankar, känslor och handlingar den Niklas Laninge ebok gratis?

Leave a Reply