Bitcoin och blockkedjan ebok pdf

Bitcoin och blockkedjan (e-bok) av Christoffer

Bitcoin och blockkedjan ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Bitcoin och blockkedjan den Christoffer De Geer

  • Bokens titel: Christoffer De Geer
  • Bokförfattare: Christoffer De Geer
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 9 maj 2018
  • Genre böcker: Ekonomi Och Ledarskap
  • ISBN: 9789188849052
  • Tillgängliga filer: bitcoin-och-blockkedjan_christoffer-de-geer.pdf, bitcoin-och-blockkedjan_christoffer-de-geer.epub, bitcoin-och-blockkedjan_christoffer-de-geer.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Bitcoin och blockkedjan längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Bitcoin och blockkedjan den Christoffer De Geer

Sammanfattning av e-boken Bitcoin och blockkedjan den Christoffer De Geer

Är du trött på att känna att du inte förstår dig på Bitcoin och blockkedjan?

 Då är det här boken för dig. Den tar dig på ett enkelt och konkret sätt från att vara en av alla som inte riktigt ”greppat det här med blockkedjan” till att bli en av de som kan förklara vad Bitcoin och blockkedjan handlar om. Det internet har betytt för överföring av information  kommer blockkedjan att göra för överföringen av värde.

I denna bok får du svar på frågor som:

Vad är Bitcoin och blockkedjan? Hur fungerar de i praktiken? Hur kan jag använda dem idag? Hur kommer de att påverka vår framtid?

Christoffer De Geer var med när kryptovalutor och blockkedjor tog fart i Kina och jobbar nu som vice VD på Sveriges största bitcoinväxlare, BTCX. Han har varit involverad i blockkedjeindustrin sedan 2013 och förekommer ofta med inlägg om Bitcoin i tidningar och sociala medier.

Ladda ner Bitcoin och blockkedjan en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Bitcoin och blockkedjan är 109 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Bitcoin och blockkedjan en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Bitcoin och blockkedjan pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Bitcoin och blockkedjan.

Bitcoin och blockkedjan (e-bok) av Christoffer !—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Bitcoin och blockkedjan pdf, ladda ner Bitcoin och blockkedjan pdf, ladda ner en Bitcoin och blockkedjan ebok pdf, Bitcoin och blockkedjan bok i pdf-format, gratis Bitcoin och blockkedjan bok att ladda ner, fri Bitcoin och blockkedjan bok i pdf-format, Bitcoin och blockkedjan boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Bitcoin och blockkedjan pdf? Hur laddar jag ner en Bitcoin och blockkedjan bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Bitcoin och blockkedjan gratis? Hur laddar jag ner en Bitcoin och blockkedjan bok gratis? ladda ner Bitcoin och blockkedjan epub, ladda ner en Bitcoin och blockkedjan ebok epub, Bitcoin och blockkedjan bok i epub-format, fri Bitcoin och blockkedjan bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Bitcoin och blockkedjan epub? Hur laddar jag ner en Bitcoin och blockkedjan bok i epub-format? Bitcoin och blockkedjan mobi, ladda ner Bitcoin och blockkedjan mobi, ladda ner en Bitcoin och blockkedjan ebok mobi, Bitcoin och blockkedjan bok i mobi-format, gratis Bitcoin och blockkedjan bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Bitcoin och blockkedjan mobi? Hur laddar jag ner en Bitcoin och blockkedjan bok i mobilformat? Var att ladda ner Bitcoin och blockkedjan den Christoffer De Geer fri? Hur man laddar ner en Bitcoin och blockkedjan den Christoffer De Geer ebok gratis?

Leave a Reply