Blå längtan ladda ner epub-bok

Blå längtan (e-bok) av Elisabet Nemert

Blå längtan ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Blå längtan den Elisabet Nemert

  • Bokens titel: Elisabet Nemert
  • Bokförfattare: Elisabet Nemert
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 5 september 2018
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789137151120
  • Tillgängliga filer: bla-laengtan_elisabet-nemert.pdf, bla-laengtan_elisabet-nemert.epub, bla-laengtan_elisabet-nemert.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Blå längtan längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Blå längtan den Elisabet Nemert

Sammanfattning av e-boken Blå längtan den Elisabet Nemert

En varm och gripande roman om två maskrosbarn som förs samman av ödet. De föds samma dag, den 12 februari 1950. Naomi i Nigeria, Pia i Sverige. Naomi ser annorlunda ut och förskjuts av sin familj. Hon räddas av Jorinda som kan allt om läkande växter och låter henne växa upp på savannen med elefanter och lejon som vänner. Pia föds på Södra BB i Stockholm, i välfärdens Sverige, men hennes föräldrar är alkoholister och uppväxten i ett missbrukarhem sätter djupa spår.

Jorinda mördas och Naomi hamnar på barnhem. Dit kommer den svenska överläkaren Birgitta Kronwall som lägger märke till att den lilla flickan blir utstött av de andra barnen. Flickan har läppspalt och anses bära ”det onda märket”. Naomi får följa med till Sverige, ett Sverige där man ytterst sällan ser människor med en annan hudfärg. I den helvita skolan i förorten Årsta i Stockholm möts Naomi och Pia. Och från den stunden flätas deras liv samman.

Blå längtan är en stark berättelse om människors lika värde och en värld i förändring. Andra världskrigets fasor ligger bara några år bort och sextiotalet sveper in med ny ungdomskultur, nytt mode, ny musik, en ny frihet. Naomis och Pias oförutsägbara livsresor rymmer såväl sorg och glädje som dramatik och kärlek, och som en röd tråd löper deras starka vänskap.

Ladda ner Blå längtan en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Blå längtan är 59 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Blå längtan en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Blå längtan pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Blå längtan.

Blå längtan (e-bok) av Elisabet Nemert!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Blå längtan pdf, ladda ner Blå längtan pdf, ladda ner en Blå längtan ebok pdf, Blå längtan bok i pdf-format, gratis Blå längtan bok att ladda ner, fri Blå längtan bok i pdf-format, Blå längtan boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Blå längtan pdf? Hur laddar jag ner en Blå längtan bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Blå längtan gratis? Hur laddar jag ner en Blå längtan bok gratis? ladda ner Blå längtan epub, ladda ner en Blå längtan ebok epub, Blå längtan bok i epub-format, fri Blå längtan bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Blå längtan epub? Hur laddar jag ner en Blå längtan bok i epub-format? Blå längtan mobi, ladda ner Blå längtan mobi, ladda ner en Blå längtan ebok mobi, Blå längtan bok i mobi-format, gratis Blå längtan bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Blå längtan mobi? Hur laddar jag ner en Blå längtan bok i mobilformat? Var att ladda ner Blå längtan den Elisabet Nemert fri? Hur man laddar ner en Blå längtan den Elisabet Nemert ebok gratis?

Leave a Reply