Blå åtrå boken pdf

Blå åtrå (e-bok) av Peter Gissy

Blå åtrå ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Blå åtrå den Peter Gissy

  • Bokens titel: Peter Gissy
  • Bokförfattare: Peter Gissy
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 24 januari 2013
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789174970456
  • Tillgängliga filer: bla-atra_peter-gissy.pdf, bla-atra_peter-gissy.epub, bla-atra_peter-gissy.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Blå åtrå längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Blå åtrå den Peter Gissy

Sammanfattning av e-boken Blå åtrå den Peter Gissy

“Gissy är smart, annorlunda. Han vågar ta nya grepp, han är på väg att bli en av de stora thrillerförfattarna i landet.”
Gotlands Tidningar

“Ibland är handlingen mycket ruskig. Intrigen är stark, upplösningen är oväntad ända fram till sista sidan.”Sköna Dagar

“Mortland är en trevlig bekantskap. handlingen bjuder på en hel del överrasknignar ochblir stundtals rejält spännande och actionfylld.”

Smålands-Tidningen

“När man läser en deckare vill man gärna försöka lista ut vem som är gärningsman. Herlst ska man gissa fel. Här lyckas Gissy luras ganska bra genom att väva samman flera spår. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig Blå åtrå i TV-version.”

Västervik-Tidningen

Kent Mortland har ledsnat på jobbet på kvällstidningen. Han börjar sitt liv som frilans med att åta sig några uppdrag å tidningens vägnar. Ett av uppdragen är att skriva ett reportage om privatdetektivers vardag.

Göteborgspolisen har tre veckor tidigare funnit en man utan huvud i en insjö. Mannen har inte kunnat identifieras och kallas “Mister X” i tidningarna. Nu påträffas en död kvinna i en av vägverkets s k sandlådor vid Stigs Center på Hisingen, Göteborg.

Kvinnan är helt naken. Inga ledtrådar alls finns till hennes död. Trots omfattande efterspaningar famlar man i kompakt mörker. Ett plagg påträffas i närheten av mordplatsen och det tas in för undersökning. Kent får kontakt med en privatdetektiv, Sigge, och deltar i dennes ansträngningar att hjälpa en kvinnlig psykiatriker som anlitat honom för att hon fruktar att hennes liv håller på att terroriseras av någon, hon vet inte vem eller vilka. Hon misstänker att en av hennes patienter, Donald, från Hällingsjö, kan ligga bakom. Denne är sjuk mentalpatient som lever ensam i ett underligt hus i Hällingsjö utanför Göteborg där han delar tiden mellan sina skyltdockor och att stoppa upp fåglar.

Polisens jakt på gärningsmannen till den kvinnliga mordoffret är så desperata att man – genom Kent Mortland – engagerar ett kvinnliga medium, Rosa. Så mördas också hon. Mördaren har använt sig av en hammare.

“Hammar-mordet” får stora rubriker: pressen på polisen ökar. Polisen har under tiden fått uppgifter om att plagget som påträffats på mordplatsen tillhör Donald. När denne ska gripas, för att förhöras, omkommer han i en egendomlig trafikolycka där den kvinnliga psykiatrikern också är involverad. Polisen börjar misstänka att den kvinnliga psykiatrikern är inblandad, hon förhörs men kan inte kasta något ljus över saken. Ändå anar polisen att hon inte berättar hela sanningen, i synnerhet när det visar sig att hon haft den mördade kvinnan som patient.

Genom polisinspektör Jönsson tar man kontakt med Kent Mortland och arrangerar så att Kent får träffa den kvinnliga psykatrikern i Donalds hus i Hällingsjö under förespegling att han ska skriva ett reportage om händelserna. Mötet spårar snart ur. Privatdetektiven dyker oförmodat upp på scenen. Det visar sig att denne känt till att pykiatrikern arrangerat mordet på den unga kvinnan så att skulden ska falla på Donald. Privatdetektiven har använt det för att utöva utpressning mot henne.

Psykiatrikerns motiv uppenbaras. I en frysbox hittar polisen dessutom huvudet av “Mister X”. Donalds far. När psykiatrikern inser att Mortland förstår sambandet tappar hon fattningen och drar sin pistol. I sista ögonblicket hinner polisen hejda henne från att ta livet av honom…

Ladda ner Blå åtrå en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Blå åtrå är 49 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Blå åtrå en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Blå åtrå pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Blå åtrå.

Blå åtrå (e-bok) av Peter Gissy!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Blå åtrå pdf, ladda ner Blå åtrå pdf, ladda ner en Blå åtrå ebok pdf, Blå åtrå bok i pdf-format, gratis Blå åtrå bok att ladda ner, fri Blå åtrå bok i pdf-format, Blå åtrå boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Blå åtrå pdf? Hur laddar jag ner en Blå åtrå bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Blå åtrå gratis? Hur laddar jag ner en Blå åtrå bok gratis? ladda ner Blå åtrå epub, ladda ner en Blå åtrå ebok epub, Blå åtrå bok i epub-format, fri Blå åtrå bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Blå åtrå epub? Hur laddar jag ner en Blå åtrå bok i epub-format? Blå åtrå mobi, ladda ner Blå åtrå mobi, ladda ner en Blå åtrå ebok mobi, Blå åtrå bok i mobi-format, gratis Blå åtrå bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Blå åtrå mobi? Hur laddar jag ner en Blå åtrå bok i mobilformat? Var att ladda ner Blå åtrå den Peter Gissy fri? Hur man laddar ner en Blå åtrå den Peter Gissy ebok gratis?

Leave a Reply