Bländad bok epub

Bländad (ljudbok) av Petra Holst

Bländad ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Bländad den Petra Holst

  • Bokens titel: Petra Holst
  • Bokförfattare: Petra Holst
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 13 december 2016
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789176513910
  • Tillgängliga filer: blaendad_petra-holst-2.pdf, blaendad_petra-holst-2.epub, blaendad_petra-holst-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Bländad längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Bländad den Petra Holst

Sammanfattning av e-boken Bländad den Petra Holst

Bländad är en klaustrofobisk och oavlåtligt spännande relationsroman om ondskan som finns mitt ibland oss, om kärlek och svek, och om faran i att låta sig bländas av dem som bara ger sken av att vilja gott.
Liv bor med sin man Martin och sina 14-åriga tvillingdöttrar i en skånsk villaidyll. De kämpiga småbarnsåren är över och hon trivs med sitt arbete som lärare. Hon mår bra nu.

Så får hon en ny granne i huset mittemot. Det visar sig vara Malena, Livs ungdomsvän. Det har gått många år sedan de sågs, många år sedan Julian. Liv har lagt det bakom sig, hon är starkare nu, vuxnare.
Men trots att Liv försöker hålla avståndet förvandlas hon på nytt till en fluga som sprattlar i Malenas nät. Snart har den trygga vardagen fallit i bitar och det finns ingenstans dit Liv kan fly. Grannarna i kvarteret börjar undvika henne, i arbetet på skolan är hon på väg att tappa fotfästet och hon vet inte ens om hon kan lita på sin egen man.
Det förflutna hinner ikapp henne, och medan Liv kämpar för att rädda sig själv och sin familj blir minnena från det fruktansvärda som hände under sista året på gymnasiet allt tydligare.

Omslagsformgivare: Maria Sundberg

Ladda ner Bländad en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Bländad är 89 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Bländad en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Bländad pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Bländad.

Bländad (ljudbok) av Petra Holst!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Bländad pdf, ladda ner Bländad pdf, ladda ner en Bländad ebok pdf, Bländad bok i pdf-format, gratis Bländad bok att ladda ner, fri Bländad bok i pdf-format, Bländad boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Bländad pdf? Hur laddar jag ner en Bländad bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Bländad gratis? Hur laddar jag ner en Bländad bok gratis? ladda ner Bländad epub, ladda ner en Bländad ebok epub, Bländad bok i epub-format, fri Bländad bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Bländad epub? Hur laddar jag ner en Bländad bok i epub-format? Bländad mobi, ladda ner Bländad mobi, ladda ner en Bländad ebok mobi, Bländad bok i mobi-format, gratis Bländad bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Bländad mobi? Hur laddar jag ner en Bländad bok i mobilformat? Var att ladda ner Bländad den Petra Holst fri? Hur man laddar ner en Bländad den Petra Holst ebok gratis?

Leave a Reply