Blixthalka ladda ner bok gratis

Blixthalka (e-bok) av Erik Helmerson

Blixthalka ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Blixthalka den Erik Helmerson

  • Bokens titel: Erik Helmerson
  • Bokförfattare: Erik Helmerson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 12 juni 2008
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789113020020
  • Tillgängliga filer: blixthalka_erik-helmerson.pdf, blixthalka_erik-helmerson.epub, blixthalka_erik-helmerson.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Blixthalka längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Blixthalka den Erik Helmerson

Sammanfattning av e-boken Blixthalka den Erik Helmerson

“Jag tror att alla människor har en plats på jorden där de aldrig varit men där de på något sätt är säkra på, utan att veta varför, att de kommer att trivas. En sådan plats för mig var Island.
   Jag hade aldrig varit i närheten av Island, inte ens mellanlandat, och kände ingen som varit där, men jag inbillade mig ändå att jag och Island skulle kunna tala med varandra på samma språk. Jag tyckte att Island ropade på mig, och jag trodde att det skulle vara mycket vackert där.”
Ja, Erik har alltid längtat till Island, och hans bästa vän Lotta behöver komma hemifrån, från ännu ett kraschat förhållande och sitt eget rastlösa liv. De åker till hans drömmars ö, Erik får äntligen se alla de platser han fantiserat om från isländska sagor och reseguider. De går på nattklubb i Reykjavik, sover på egendomliga pensionat mitt ute i ingenting och riskerar livet på isiga vägar med stup på ömse sidor.

Men Lotta kan inte låta bli att svara på de manliga blickar hon får på sig, och Erik känner sig allt mer illa till mods. Det som börjar som en lättsam road movie i karg miljö förvandlas sakta och obönhörligt till en subtil berättelse om hur vänskap såras och är tvungen att bekänna färg.

Pressröster om boken:
“… en välskriven debutroman, med höjdpunkter i den väl avlyssnade dialogen.” Jan Arnald, Dagens Nyheter

“… en drabbande, spirituell, lite pratig roman med humoristiska förtecken. En ren och koncentrerad berättelse. /…/ Helmerson vrider så klart även till det med erotiska komplikationer och har mod nog att blotta sig ganska rejält. Han är skicklig på att gestalta det maktspel som uppstår mellan två människor som i mycket är sina motsatser.” Maria Tellander, Corren.se

Ladda ner Blixthalka en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Blixthalka är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Blixthalka en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Blixthalka pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Blixthalka.

Blixthalka (e-bok) av Erik Helmerson!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Blixthalka pdf, ladda ner Blixthalka pdf, ladda ner en Blixthalka ebok pdf, Blixthalka bok i pdf-format, gratis Blixthalka bok att ladda ner, fri Blixthalka bok i pdf-format, Blixthalka boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Blixthalka pdf? Hur laddar jag ner en Blixthalka bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Blixthalka gratis? Hur laddar jag ner en Blixthalka bok gratis? ladda ner Blixthalka epub, ladda ner en Blixthalka ebok epub, Blixthalka bok i epub-format, fri Blixthalka bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Blixthalka epub? Hur laddar jag ner en Blixthalka bok i epub-format? Blixthalka mobi, ladda ner Blixthalka mobi, ladda ner en Blixthalka ebok mobi, Blixthalka bok i mobi-format, gratis Blixthalka bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Blixthalka mobi? Hur laddar jag ner en Blixthalka bok i mobilformat? Var att ladda ner Blixthalka den Erik Helmerson fri? Hur man laddar ner en Blixthalka den Erik Helmerson ebok gratis?

Leave a Reply