Blodläge ladda ner bok gratis

Blodläge (ljudbok) av Johan Theorin

Blodläge ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Blodläge den Johan Theorin

  • Bokens titel: Johan Theorin
  • Bokförfattare: Johan Theorin
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 30 april 2010
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789173483964
  • Tillgängliga filer: blodlage_johan-theorin-2.pdf, blodlage_johan-theorin-2.epub, blodlage_johan-theorin-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Blodläge längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Blodläge den Johan Theorin

Sammanfattning av e-boken Blodläge den Johan Theorin

Citat:Vendela lade händerna på stenen och kände med fingrarna i de tomma groparna. ”Folk har kommit hit i århundraden för att vila och glömma resten av världen en stund.” Per såg sig om. ”Det verkar som en bra plats för det.” ”En bra plats? Jag vet inte… Men tiden går saktare här.”

Genom kalkstenen vid den öländska kusten löper blodläget, ett mörkrött stråk som man förr sades vara förstenat blod från en strid mellan trollen inne i berget och älvorna på alvaret.
Ovanför klippkanten vid det övergivna stenbrottet i byn Stenvik står nybyggda lyxvillor sida vid sida med stenhuggarnas små baracker.
Vid påsk, när snön smält, får flera av husen nya invånare som flyttar in och måste lära sig att komma överens. Men grannsämjan fungerar inte alltid som det är tänkt och svartsjuka och misstänksamhet börjar gro bakom husväggarna. Den här våren kommer flera personers liv att förändras för alltid.
På andra sidan byvägen har den 83-årige skepparen Gerlof Davidsson flyttat tillbaka till sin lilla stuga för att se flyttfåglarna anlända och njuta av vårsolen, kanske för sista gången. Men friden störs när han återfinner sin döda fru Ellas dagböcker.
Gerlof får ännu mer att fundera över när en förvirrad gammal man från fastlandet dyker upp på hans tomt och påstår att han är jagad, innan han ger sig av mot stenbrottet. Det korta mötet drar in Gerlof i en gåtfull historia där gamla synder verkar straffas av en okänd hämnare.
Blodläge är den tredje fristående spänningsromanen av Johan Theorin. Liksom föregångarna Skumtimmen och Nattfåk är det en berättelse om konflikter mellan gammalt och nytt, mellan öbor och fastlänningar, mellan traditioner och turism, och om hur nästan bortglömd folktro bryter in i det moderna samhället.

Ladda ner Blodläge en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Blodläge är 89 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Blodläge en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Blodläge pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Blodläge.

Blodläge (ljudbok) av Johan Theorin!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Blodläge pdf, ladda ner Blodläge pdf, ladda ner en Blodläge ebok pdf, Blodläge bok i pdf-format, gratis Blodläge bok att ladda ner, fri Blodläge bok i pdf-format, Blodläge boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Blodläge pdf? Hur laddar jag ner en Blodläge bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Blodläge gratis? Hur laddar jag ner en Blodläge bok gratis? ladda ner Blodläge epub, ladda ner en Blodläge ebok epub, Blodläge bok i epub-format, fri Blodläge bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Blodläge epub? Hur laddar jag ner en Blodläge bok i epub-format? Blodläge mobi, ladda ner Blodläge mobi, ladda ner en Blodläge ebok mobi, Blodläge bok i mobi-format, gratis Blodläge bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Blodläge mobi? Hur laddar jag ner en Blodläge bok i mobilformat? Var att ladda ner Blodläge den Johan Theorin fri? Hur man laddar ner en Blodläge den Johan Theorin ebok gratis?

Leave a Reply