Blot ladda ner bok gratis

Blot (ljudbok) av Håkan Östlundh

Blot ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Blot den Håkan Östlundh

  • Bokens titel: Håkan Östlundh
  • Bokförfattare: Håkan Östlundh
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 3 april 2008
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789185771363
  • Tillgängliga filer: blot_hakan-ostlundh.pdf, blot_hakan-ostlundh.epub, blot_hakan-ostlundh.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Blot längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Blot den Håkan Östlundh

Sammanfattning av e-boken Blot den Håkan Östlundh

En ambulanshelikopter flyger över Östersjön med kriminalpolisen Fredrik Broman. Han har en svår skallskada och ingen vet om han kommer att klara sig.

Tre veckor tidigare har två människor hittats mördade på en gård i Levide. En kvinna, dödad med ett enda hugg. En man, massakrerad till oigenkännlighet. När de hittas på den blodiga stavparketten i det exklusiva vardagsrummet har de redan varit döda i två dagar. Husets ägare, Arvid Traneus, har nyligen kommit hem efter flera år som storföretagskonsult i Japan. Polisen utgår först från att Arvid är den slaktade mannen. Kvinnan vid hans sida har ju identifierats som frun i huset. Men när det visar sig att den döde mannen inte är Arvid utan hans kusin, tar utredningen en ny vändning. Och de misstänkta tycks försvinna spårlöst.

Blot utspelas på det idylliska men isolerade Gotland, där det visar sig vara svårare att undkomma sitt förflutna än i storstaden. Vi får följa Fredrik Broman och hans kollegor vid Visbypolisen i deras jakt på en förbryllande besinningslös mördare. Med Blot har Östlundh skapat en annorlunda men ändå klassisk deckare, som i Reine Brynolfssons uppläsning håller lyssnaren fängslad från början till slut.

Ladda ner Blot en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Blot är 139 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Blot en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Blot pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Blot.

Blot (ljudbok) av Håkan Östlundh!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Blot pdf, ladda ner Blot pdf, ladda ner en Blot ebok pdf, Blot bok i pdf-format, gratis Blot bok att ladda ner, fri Blot bok i pdf-format, Blot boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Blot pdf? Hur laddar jag ner en Blot bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Blot gratis? Hur laddar jag ner en Blot bok gratis? ladda ner Blot epub, ladda ner en Blot ebok epub, Blot bok i epub-format, fri Blot bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Blot epub? Hur laddar jag ner en Blot bok i epub-format? Blot mobi, ladda ner Blot mobi, ladda ner en Blot ebok mobi, Blot bok i mobi-format, gratis Blot bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Blot mobi? Hur laddar jag ner en Blot bok i mobilformat? Var att ladda ner Blot den Håkan Östlundh fri? Hur man laddar ner en Blot den Håkan Östlundh ebok gratis?

Leave a Reply