Boken om lagom ladda ner boken pdf, epub, mobi

Boken om lagom (ljudbok) av Göran Everdahl

Boken om lagom ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Boken om lagom den Göran Everdahl

  • Bokens titel: Göran Everdahl
  • Bokförfattare: Göran Everdahl
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 27 september 2018
  • Genre böcker: Historia & Arkeologi
  • ISBN: 9789113088716
  • Tillgängliga filer: boken-om-lagom_goeran-everdahl.pdf, boken-om-lagom_goeran-everdahl.epub, boken-om-lagom_goeran-everdahl.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Boken om lagom längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Boken om lagom den Göran Everdahl

Sammanfattning av e-boken Boken om lagom den Göran Everdahl

Lagom, det svenska uttrycket för “inte för mycket, inte för lite”, sprider sig som en löpeld över världen. I en tid där tidsbrist och strävan efter perfektion regerar har lagom kommit att hyllas som ett sätt att leva balanserat och hållbart.

Här går Göran Everdahl på djupet med begreppet lagom och vilka uttryck det tar i våra liv. Det är underhållande, intelligent och med ett särskilt öga för detaljer i våra traditioner, populärkultur och historieskrivning.

Everdahl beskriver Landet Lagom med milstolpar som mellanöl, nigstrejk och kärnkraftsomröstning. Själv kommer han ut som jojobantare och lydig sopsorterare samt granskar vårt förhållande till svenska hjärtefrågor som fikabröd, Ingmar Bergman och fredagsmys. Han tar upp aspekter på rättvisa och privatmoral, beskriver demokratiseringen av svenskt mode och ger en mängd praktiska tips, till exempel på hur man kan vara lagom miljösmart.

Everdahl liknar lagom-tillståndet vid en personlig livsstilstermostat. Långt från perfektion, men med en okej balans mellan jobb och hemliv, hälsa och frosseri, glädje och allvar. Just så blir lagom bäst.

Ladda ner Boken om lagom en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Boken om lagom är 149 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Boken om lagom en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Boken om lagom pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Boken om lagom.

Boken om lagom (ljudbok) av Göran Everdahl!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Boken om lagom pdf, ladda ner Boken om lagom pdf, ladda ner en Boken om lagom ebok pdf, Boken om lagom bok i pdf-format, gratis Boken om lagom bok att ladda ner, fri Boken om lagom bok i pdf-format, Boken om lagom boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Boken om lagom pdf? Hur laddar jag ner en Boken om lagom bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Boken om lagom gratis? Hur laddar jag ner en Boken om lagom bok gratis? ladda ner Boken om lagom epub, ladda ner en Boken om lagom ebok epub, Boken om lagom bok i epub-format, fri Boken om lagom bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Boken om lagom epub? Hur laddar jag ner en Boken om lagom bok i epub-format? Boken om lagom mobi, ladda ner Boken om lagom mobi, ladda ner en Boken om lagom ebok mobi, Boken om lagom bok i mobi-format, gratis Boken om lagom bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Boken om lagom mobi? Hur laddar jag ner en Boken om lagom bok i mobilformat? Var att ladda ner Boken om lagom den Göran Everdahl fri? Hur man laddar ner en Boken om lagom den Göran Everdahl ebok gratis?

Leave a Reply