Brännmärkt ladda ner bok gratis

Brännmärkt (ljudbok) av Catharina Ingelman-Sund

Brännmärkt ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Brännmärkt den Catharina Ingelman-Sundberg

  • Bokens titel: Catharina Ingelman-Sundberg
  • Bokförfattare: Catharina Ingelman-Sundberg
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 13 november 2007
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789173481083
  • Tillgängliga filer: brannmarkt_catharina-ingelman-sundberg-2.pdf, brannmarkt_catharina-ingelman-sundberg-2.epub, brannmarkt_catharina-ingelman-sundberg-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Brännmärkt längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Brännmärkt den Catharina Ingelman-Sundberg

Sammanfattning av e-boken Brännmärkt den Catharina Ingelman-Sundberg

År 1391 reser den unga borgarhustrun Anne Persdotter från Lübeck till sin barndomsstad Stockholm. Anne väntar sitt första barn, och tillsammans med sin make, den mycket äldre Claus, hoppas hon börja ett nytt liv. Genom handel med stadens tyska köpmän ska framtiden tryggas.
Annes drömmar slås i spillror när ett våldsamt oväder blåser upp. Det gamla Hansaskepp de färdas med förliser, och som enda överlevande räddas hon i land i Stockholms skärgård av ett fiskarpar. Deras avsikter är dolda, men snart står det klart för henne att hon svävar i fara – hon vet för mycket om det som egentligen pågår på ön. Efter att ha blivit antastad av mannen och sårat honom med ett knivhugg, flyr hon in till Stockholm. Väl framme sätter värkarna igång och under en svår förlossning föder hon en dotter. Förtvivlad tar Anne emot beskedet att barnet inte klarat sig. Men kanske borde hon inte lita på den vänliga sköterskans ord?
Utan familj, och med allt hon äger liggande på havets botten, måste Anne nu bygga upp en egen tillvaro. I Stockholm styr svenskar och tyskar, men drottning Margaretas danska skepp hotar staden samtidigt som de fruktade vitaliebröderna, Östersjöns sjörövare, i hemlighet planerar en kupp tillsammans med tyskarna. Det är en osäker plats, inte minst för en ensam kvinna. Men Anne låter sig inte kuvas, hennes vilja är starkare än sorgen och rädslan. För första gången möter hon kärleken, och hon lyckas få arbete hos den stilige, tyske köpmannen Alf som tidigare samarbetat med hennes man.
Lugnet blir dock inte långvarigt. Fiskaren är ute efter hämnd, och det finns personer som vill tysta henne. Sedan skeppsbrottet är hon också alltför lätt att känna igen, brännmärkt av ett tydligt ärr på halsen. Medan hennes förföljare närmar sig skakas Stockholm av våldsamma grymheter när fienden försöker ta kontroll över staden. Krig hotar och i detta kaos gör Anne allt för att överleva.

Fotograf: Christoffer Edling

Ladda ner Brännmärkt en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Brännmärkt är 89 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Brännmärkt en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Brännmärkt pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Brännmärkt.

Brännmärkt (ljudbok) av Catharina Ingelman-Sund!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Brännmärkt pdf, ladda ner Brännmärkt pdf, ladda ner en Brännmärkt ebok pdf, Brännmärkt bok i pdf-format, gratis Brännmärkt bok att ladda ner, fri Brännmärkt bok i pdf-format, Brännmärkt boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Brännmärkt pdf? Hur laddar jag ner en Brännmärkt bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Brännmärkt gratis? Hur laddar jag ner en Brännmärkt bok gratis? ladda ner Brännmärkt epub, ladda ner en Brännmärkt ebok epub, Brännmärkt bok i epub-format, fri Brännmärkt bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Brännmärkt epub? Hur laddar jag ner en Brännmärkt bok i epub-format? Brännmärkt mobi, ladda ner Brännmärkt mobi, ladda ner en Brännmärkt ebok mobi, Brännmärkt bok i mobi-format, gratis Brännmärkt bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Brännmärkt mobi? Hur laddar jag ner en Brännmärkt bok i mobilformat? Var att ladda ner Brännmärkt den Catharina Ingelman-Sundberg fri? Hur man laddar ner en Brännmärkt den Catharina Ingelman-Sundberg ebok gratis?

Leave a Reply