Bryggan bok epub

Bryggan (ljudbok) av Cherstin Juhlin

Bryggan ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Bryggan den Cherstin Juhlin

  • Bokens titel: Cherstin Juhlin
  • Bokförfattare: Cherstin Juhlin
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 15 november 2017
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9788711860762
  • Tillgängliga filer: bryggan_cherstin-juhlin-2.pdf, bryggan_cherstin-juhlin-2.epub, bryggan_cherstin-juhlin-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Bryggan längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Bryggan den Cherstin Juhlin

Sammanfattning av e-boken Bryggan den Cherstin Juhlin

“På en stolpe hängde en frälsarkrans, och vid sidan om en båtshake. Han bräckte bort sprinten på lådan, lyfte på locket och plockade upp en plastpåse. Efter att ha fått isär det kraftiga blixtlåset drog han ur innehållet, tittade sig diskret omkring och gick tillbaka till svanparet. Välriktat, och med perfekt precision, kastade han nätet över den ena svanen.”
En man har anmälts försvunnen av sin sambo Cecilia och polisinspektör Annika Vester tar sig an fallet. Men utredningen drar upp traumatiska känslor och minnen från Annikas förflutna som är svåra att bearbeta. När Cecilia blir utsatt för grov misshandel blir Annika allt mer engagerad i kvinnans privatliv och våldsamma händelser från förr uppdagas. Samtidigt som Annika börjar närma sig sextio och håller dottern, barnbarn, och särbon Rolf varmt om hjärtat måste Annika göra upp med Livet, både i jobbet och privat. Dessutom är det något som gnager när det gäller Cecilia. Men vad kan det vara som kvinnan håller hemligt?

Cherstin Juhlin föddes 1948 och är bosatt i Kristianstad, i Skåne. Hon har en 30 år lång erfarenhet som polisinspektör och brottsutredare, och är nu pensionär. Under 10 års tid har hon även varit kåsör i Kristianstadsbladet och gett ut 2 kåserisamlingar.

Ladda ner Bryggan en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Bryggan är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Bryggan en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Bryggan pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Bryggan.

Bryggan (ljudbok) av Cherstin Juhlin!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Bryggan pdf, ladda ner Bryggan pdf, ladda ner en Bryggan ebok pdf, Bryggan bok i pdf-format, gratis Bryggan bok att ladda ner, fri Bryggan bok i pdf-format, Bryggan boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Bryggan pdf? Hur laddar jag ner en Bryggan bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Bryggan gratis? Hur laddar jag ner en Bryggan bok gratis? ladda ner Bryggan epub, ladda ner en Bryggan ebok epub, Bryggan bok i epub-format, fri Bryggan bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Bryggan epub? Hur laddar jag ner en Bryggan bok i epub-format? Bryggan mobi, ladda ner Bryggan mobi, ladda ner en Bryggan ebok mobi, Bryggan bok i mobi-format, gratis Bryggan bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Bryggan mobi? Hur laddar jag ner en Bryggan bok i mobilformat? Var att ladda ner Bryggan den Cherstin Juhlin fri? Hur man laddar ner en Bryggan den Cherstin Juhlin ebok gratis?

Leave a Reply