Bubblan ladda ner ebok

Bubblan (e-bok) av Siri Pettersen

Bubblan ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Bubblan den Siri Pettersen

  • Bokens titel: Siri Pettersen
  • Bokförfattare: Siri Pettersen
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 5 oktober 2018
  • Genre böcker: 9-12 År
  • ISBN: 9789132205248
  • Tillgängliga filer: bubblan_siri-pettersen.pdf, bubblan_siri-pettersen.epub, bubblan_siri-pettersen.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Bubblan längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Bubblan den Siri Pettersen

Sammanfattning av e-boken Bubblan den Siri Pettersen

Visst skulle du också behöva en paus från alla krav? Från alla de som vill ha någonting av dig, de som ställer en massa frågor hela tiden?

Tolvåriga Kine tycker att hon är en slav i ordets rätta bemärkelse. Hon är tvungen att gå i skolan, att plugga onödiga ämnen, att höra de coola killarna kalla henne Bubblan (orsaken till det namnet är för pinsamt att skriva ut), att simma och att sjunga i skolkören. Hon är tvungen att följa alla andras regler än sina egna. Och det suger.
En dag hittar hon en mystisk kula av glas. Den är först så liten att den passar i hennes hand, och inuti den kan hon skymta en tygfigur. Men kulan växer och blir till en jättestor bubbla – och Kine kan utan problem gå in i bubblan! Därinne upplever hon total frihet. Ingen annan kan komma in och dessutom kan bubblan flyga iväg dit Kine själv vill! Och allt hon önskar sig hamnar där, hon behöver bara säga titeln på sin favoritbok, så ligger den bredvid henne. Hon kan faktiskt tänka sig att stanna därinne för evigt.
Men efter ett tag växer en oväntad längtan fram i Kine. Hon börjar sakna livet utanför bubblan. Men att ta sig ut därifrån visar sig mycket svårare än hon kunnat ana …

Bubblan är baserad på en sann fantasi och är fullproppad med kloka tankar och exempel på vad tillhörighet, gränser, frihet och längtan betyder. Det är magisk realism för dig som befinner dig i gränslandet mellan barn och vuxen.

Ladda ner Bubblan en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Bubblan är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Bubblan en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Bubblan pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Bubblan.

Bubblan (e-bok) av Siri Pettersen!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Bubblan pdf, ladda ner Bubblan pdf, ladda ner en Bubblan ebok pdf, Bubblan bok i pdf-format, gratis Bubblan bok att ladda ner, fri Bubblan bok i pdf-format, Bubblan boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Bubblan pdf? Hur laddar jag ner en Bubblan bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Bubblan gratis? Hur laddar jag ner en Bubblan bok gratis? ladda ner Bubblan epub, ladda ner en Bubblan ebok epub, Bubblan bok i epub-format, fri Bubblan bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Bubblan epub? Hur laddar jag ner en Bubblan bok i epub-format? Bubblan mobi, ladda ner Bubblan mobi, ladda ner en Bubblan ebok mobi, Bubblan bok i mobi-format, gratis Bubblan bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Bubblan mobi? Hur laddar jag ner en Bubblan bok i mobilformat? Var att ladda ner Bubblan den Siri Pettersen fri? Hur man laddar ner en Bubblan den Siri Pettersen ebok gratis?

Leave a Reply