Chimärerna ladda ner boken online

Chimärerna (e-bok) av KG Johansson

Chimärerna ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Chimärerna den KG Johansson

  • Bokens titel: KG Johansson
  • Bokförfattare: KG Johansson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 11 juni 2012
  • Genre böcker: Science Fiction
  • ISBN: 9789186081539
  • Tillgängliga filer: chimarerna_kg-johansson.pdf, chimarerna_kg-johansson.epub, chimarerna_kg-johansson.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Chimärerna längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Chimärerna den KG Johansson

Sammanfattning av e-boken Chimärerna den KG Johansson

Alternativhistorisk roman av KG Johansson.
Vinnare av Spektakulärt pris 2011 för årets bästa svenska science fiction-roman.
Finns även tryckt i pocket utgiven av Oddbooks 2011.

I ett alternativt universum leder i bokens första del Kubakrisen på 1960-talet till ett kärnvapenkrig. I andra delen befinner vi oss i ett annorlunda 1980-tal där Sverige mer och mer förvandlas till en polisstat. Slutligen befinner vi oss i nutid, och mörkret tätnar ytterligare när en stadgad gymnasielärare offrar relationen med fru och barn för satanistisk kärlek.
“Chimärerna är enastående.” Peter Öberg, Spektakulärt
“Är man ute efter mer än bara underhållning så är det här en roman att rekommendera varmt, då den stundtals når fantastiska höjder.” From Beyond

Ladda ner Chimärerna en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Chimärerna är 79 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Chimärerna en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Chimärerna pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Chimärerna.

Chimärerna (e-bok) av KG Johansson!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Chimärerna pdf, ladda ner Chimärerna pdf, ladda ner en Chimärerna ebok pdf, Chimärerna bok i pdf-format, gratis Chimärerna bok att ladda ner, fri Chimärerna bok i pdf-format, Chimärerna boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Chimärerna pdf? Hur laddar jag ner en Chimärerna bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Chimärerna gratis? Hur laddar jag ner en Chimärerna bok gratis? ladda ner Chimärerna epub, ladda ner en Chimärerna ebok epub, Chimärerna bok i epub-format, fri Chimärerna bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Chimärerna epub? Hur laddar jag ner en Chimärerna bok i epub-format? Chimärerna mobi, ladda ner Chimärerna mobi, ladda ner en Chimärerna ebok mobi, Chimärerna bok i mobi-format, gratis Chimärerna bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Chimärerna mobi? Hur laddar jag ner en Chimärerna bok i mobilformat? Var att ladda ner Chimärerna den KG Johansson fri? Hur man laddar ner en Chimärerna den KG Johansson ebok gratis?

Leave a Reply