Dadlar och dromedarer ebok online

Dadlar och dromedarer (ljudbok) av Viveca Lärn

Dadlar och dromedarer ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Dadlar och dromedarer den Viveca Lärn

  • Bokens titel: Viveca Lärn
  • Bokförfattare: Viveca Lärn
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 21 juli 2017
  • Genre böcker: 9-12 År
  • ISBN: 9788711836699
  • Tillgängliga filer: dadlar-och-dromedarer_viveca-laern-2.pdf, dadlar-och-dromedarer_viveca-laern-2.epub, dadlar-och-dromedarer_viveca-laern-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Dadlar och dromedarer längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Dadlar och dromedarer den Viveca Lärn

Sammanfattning av e-boken Dadlar och dromedarer den Viveca Lärn

Tekla och hennes vän Ulle börjar snart på högstadiet. Men innan de börjar skolan igen följer de med Teklas pappa, Tommy, på en resa till Tunisien. Landet har vackra stränder och livliga marknader, men Tekla och Ulle har fullt upp med att rädda Tommy från läskiga drak-kvinnor som vill sätta klorna i honom, och att skriva i sina Tänkeböcker. I Tänkeböckerna antecknar de allt sådant som de inte vill bli eller göra när de blir stora, som att aldrig bära mjukjeans, inte skaffa barn som de inte bryr sig om och inte sjunga offentligt och lukta sprit. På semestern träffar vännerna den snygge Samir, och även flera förstörda vuxna som behöver räddas.

Dadlar och dromedarer är en berättelse med mycket humor om vad det innebär att bli stor.

Viveca Lärn Sundvall (född 1944), är författare och journalist. Hon debuterade 1975 och har sedan dess publicerat mer än 40 barnböcker, samt en del romaner för vuxna, som bland annat legat till grund för TV-serien Saltön.

Viveca Lärn har fått ett antal utmärkelser för sitt författarskap, bland annat det prestigefyllda Astrid Lindgren-priset, och hennes böcker har översatts till ett tiotal språk.

Ladda ner Dadlar och dromedarer en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Dadlar och dromedarer är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Dadlar och dromedarer en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Dadlar och dromedarer pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Dadlar och dromedarer.

Dadlar och dromedarer (ljudbok) av Viveca Lärn!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Dadlar och dromedarer pdf, ladda ner Dadlar och dromedarer pdf, ladda ner en Dadlar och dromedarer ebok pdf, Dadlar och dromedarer bok i pdf-format, gratis Dadlar och dromedarer bok att ladda ner, fri Dadlar och dromedarer bok i pdf-format, Dadlar och dromedarer boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Dadlar och dromedarer pdf? Hur laddar jag ner en Dadlar och dromedarer bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Dadlar och dromedarer gratis? Hur laddar jag ner en Dadlar och dromedarer bok gratis? ladda ner Dadlar och dromedarer epub, ladda ner en Dadlar och dromedarer ebok epub, Dadlar och dromedarer bok i epub-format, fri Dadlar och dromedarer bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Dadlar och dromedarer epub? Hur laddar jag ner en Dadlar och dromedarer bok i epub-format? Dadlar och dromedarer mobi, ladda ner Dadlar och dromedarer mobi, ladda ner en Dadlar och dromedarer ebok mobi, Dadlar och dromedarer bok i mobi-format, gratis Dadlar och dromedarer bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Dadlar och dromedarer mobi? Hur laddar jag ner en Dadlar och dromedarer bok i mobilformat? Var att ladda ner Dadlar och dromedarer den Viveca Lärn fri? Hur man laddar ner en Dadlar och dromedarer den Viveca Lärn ebok gratis?

Leave a Reply