Darling Mona gratis ebok online

Darling Mona (ljudbok) av Lena Ackebo

Darling Mona ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Darling Mona den Lena Ackebo

  • Bokens titel: Lena Ackebo
  • Bokförfattare: Lena Ackebo
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 15 juni 2018
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789127159907
  • Tillgängliga filer: darling-mona_lena-ackebo-2.pdf, darling-mona_lena-ackebo-2.epub, darling-mona_lena-ackebo-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Darling Mona längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Darling Mona den Lena Ackebo

Sammanfattning av e-boken Darling Mona den Lena Ackebo

Monas och Barbros mamma har just dött. Mona måste lämna sin älskade Albert och sitt nya hem på Mallorca för att åka till begravningen i Stockholm. 
Med hjälp av sin dagbok försöker Mona se tillbaka på sin barndom, på vad som faktiskt är hennes egna minnen, och vad som snarare är en bild som hennes mamma har skapat. Och väl i Stockholm vill Mona också göra upp med en annan del av sitt liv. Hon stämmer möte med exmaken Torbjörn för att erbjuda honom sin vänskap. Ett möte som får henne att se såväl på honom som på sig själv med andra ögon.

Lena Ackebos romaner om systrarna Mona och Barbro, “Världens vackraste man” och “Kära Barbro”, har blivit älskade av både läsare och kritiker för sin förmåga att gestalta livets skiften i stort och smått. Tillsammans med årets roman “Darling Mona”, den sista delen i trilogin, skildrar de med skärpa och ömhet hur svårt det kan vara att frigöra sig från det förflutna, hur en syster vågar skärskåda sig själv och förändras och hur den andra klamrar sig fast vid en självbild som också snärjer henne.

Lena Ackebo debuterade som romanförfattare med “Världens vackraste man” 2016, uppföljaren “Kära Barbro” kom 2017. Hon har tidigare varit verksam som bildkonstnär och har givit ut tio tecknade album.

Ladda ner Darling Mona en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Darling Mona är 129 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Darling Mona en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Darling Mona pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Darling Mona.

Darling Mona (ljudbok) av Lena Ackebo!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Darling Mona pdf, ladda ner Darling Mona pdf, ladda ner en Darling Mona ebok pdf, Darling Mona bok i pdf-format, gratis Darling Mona bok att ladda ner, fri Darling Mona bok i pdf-format, Darling Mona boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Darling Mona pdf? Hur laddar jag ner en Darling Mona bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Darling Mona gratis? Hur laddar jag ner en Darling Mona bok gratis? ladda ner Darling Mona epub, ladda ner en Darling Mona ebok epub, Darling Mona bok i epub-format, fri Darling Mona bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Darling Mona epub? Hur laddar jag ner en Darling Mona bok i epub-format? Darling Mona mobi, ladda ner Darling Mona mobi, ladda ner en Darling Mona ebok mobi, Darling Mona bok i mobi-format, gratis Darling Mona bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Darling Mona mobi? Hur laddar jag ner en Darling Mona bok i mobilformat? Var att ladda ner Darling Mona den Lena Ackebo fri? Hur man laddar ner en Darling Mona den Lena Ackebo ebok gratis?

Leave a Reply