De fördärvade ladda ner ebok

De fördärvade (e-bok) av Karin Slaughter

De fördärvade ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation De fördärvade den Karin Slaughter

  • Bokens titel: Karin Slaughter
  • Bokförfattare: Karin Slaughter
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 22 maj 2017
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789150721652
  • Tillgängliga filer: de-foerdaervade_karin-slaughter.pdf, de-foerdaervade_karin-slaughter.epub, de-foerdaervade_karin-slaughter.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken De fördärvade längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken De fördärvade den Karin Slaughter

Sammanfattning av e-boken De fördärvade den Karin Slaughter

Två kvinnliga poliser. En tid i förändring. En stad på randen till uppror. 

Det är 1974 och Atlanta skakas av ett brutalt polismord. Samtidigt undrar den unga polisen Kate Murphy om hennes första dag på jobbet också kommer bli den sista – att vara kvinna inom den mansdominerade polisen är allt annat än enkelt. Det vet redan Maggie Lawson, som gått i sina bröders fotspår och ständigt måste hävda sig inför deras cyniska blickar. När Kate och Maggie stängs ute från jakten på polismördaren når deras ilska och frustration slutligen kokpunkten. De startar en egen utredning. Snart blir de varse att de måste riskera allt för att bevisa att de har vad som krävs.

De fördärvade är en riktig käftsmäll till polisroman, skriven av mästaren på personporträtt, miljöbeskrivningar och spänning.  — Karin Slaughter bor i Atlanta i USA. Hennes första roman, Blindbock, blev en stor internationell framgång och är översatt till nästan 30 språk. Slaughter har sålt 35 miljoner böcker världen över. År 2015 kom De vackraste ut och nominerades samma år till Årets bästa översatta kriminalroman av Svenska Deckarakademin.

Ladda ner De fördärvade en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok De fördärvade är 125 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner De fördärvade en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

De fördärvade pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken De fördärvade.

De fördärvade (e-bok) av Karin Slaughter!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: De fördärvade pdf, ladda ner De fördärvade pdf, ladda ner en De fördärvade ebok pdf, De fördärvade bok i pdf-format, gratis De fördärvade bok att ladda ner, fri De fördärvade bok i pdf-format, De fördärvade boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken De fördärvade pdf? Hur laddar jag ner en De fördärvade bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner De fördärvade gratis? Hur laddar jag ner en De fördärvade bok gratis? ladda ner De fördärvade epub, ladda ner en De fördärvade ebok epub, De fördärvade bok i epub-format, fri De fördärvade bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken De fördärvade epub? Hur laddar jag ner en De fördärvade bok i epub-format? De fördärvade mobi, ladda ner De fördärvade mobi, ladda ner en De fördärvade ebok mobi, De fördärvade bok i mobi-format, gratis De fördärvade bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken De fördärvade mobi? Hur laddar jag ner en De fördärvade bok i mobilformat? Var att ladda ner De fördärvade den Karin Slaughter fri? Hur man laddar ner en De fördärvade den Karin Slaughter ebok gratis?

Leave a Reply