De hemliga vapnen ladda ner

De hemliga vapnen (e-bok) av Julio Cortázar

De hemliga vapnen ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation De hemliga vapnen den Julio Cortázar

  • Bokens titel: Julio Cortázar
  • Bokförfattare: Julio Cortázar
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 20 maj 2015
  • Genre böcker: Noveller
  • ISBN: 9789174997057
  • Tillgängliga filer: de-hemliga-vapnen_julio-cortazar-2.pdf, de-hemliga-vapnen_julio-cortazar-2.epub, de-hemliga-vapnen_julio-cortazar-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken De hemliga vapnen längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken De hemliga vapnen den Julio Cortázar

Sammanfattning av e-boken De hemliga vapnen den Julio Cortázar

De hemliga vapnen [Las armas secretas, 1959] hör till Julio Cortázars klassiska novellsamlingar. Bland de fem noveller ingår hans mest berömda: Djävulens spott, på vilken Michelangelo Antonioni baserade filmen Blow-Up [1966]. Här ingår också jazznovellen Förföljaren, en hommage till beboplegenden Charlie Parker. I svensk översättning av Jan Sjögren och Karin Sjöstrand.

Julio Cortázar [1914–1984] är den mest berömde argentinske författaren vid sidan av Jorge Luis Borges. Hör till den generation latinamerikanska författare som kallats el boom (med peruanen Mario Vargas Llosa, colombianen Gabriel García Marquez och mexikanen Carlos Fuentes). Bland dessa var Cortázar den mest experimentelle, inte minst genom romanen Hoppa hage. Han var också gruppens obestridde mästare i novellgenren.

Ladda ner De hemliga vapnen en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok De hemliga vapnen är 105 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner De hemliga vapnen en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

De hemliga vapnen pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken De hemliga vapnen.

De hemliga vapnen (e-bok) av Julio Cortázar!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: De hemliga vapnen pdf, ladda ner De hemliga vapnen pdf, ladda ner en De hemliga vapnen ebok pdf, De hemliga vapnen bok i pdf-format, gratis De hemliga vapnen bok att ladda ner, fri De hemliga vapnen bok i pdf-format, De hemliga vapnen boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken De hemliga vapnen pdf? Hur laddar jag ner en De hemliga vapnen bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner De hemliga vapnen gratis? Hur laddar jag ner en De hemliga vapnen bok gratis? ladda ner De hemliga vapnen epub, ladda ner en De hemliga vapnen ebok epub, De hemliga vapnen bok i epub-format, fri De hemliga vapnen bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken De hemliga vapnen epub? Hur laddar jag ner en De hemliga vapnen bok i epub-format? De hemliga vapnen mobi, ladda ner De hemliga vapnen mobi, ladda ner en De hemliga vapnen ebok mobi, De hemliga vapnen bok i mobi-format, gratis De hemliga vapnen bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken De hemliga vapnen mobi? Hur laddar jag ner en De hemliga vapnen bok i mobilformat? Var att ladda ner De hemliga vapnen den Julio Cortázar fri? Hur man laddar ner en De hemliga vapnen den Julio Cortázar ebok gratis?

Leave a Reply