De kan inte stoppa oss ebok mobi

De kan inte stoppa oss (ljudbok) av Mattias Bei

De kan inte stoppa oss ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation De kan inte stoppa oss den Mattias Beijmo

  • Bokens titel: Mattias Beijmo
  • Bokförfattare: Mattias Beijmo
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 28 november 2018
  • Genre böcker: Samhälle Och Politik
  • ISBN: 9789188869289
  • Tillgängliga filer: de-kan-inte-stoppa-oss_mattias-beijmo.pdf, de-kan-inte-stoppa-oss_mattias-beijmo.epub, de-kan-inte-stoppa-oss_mattias-beijmo.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken De kan inte stoppa oss längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken De kan inte stoppa oss den Mattias Beijmo

Sammanfattning av e-boken De kan inte stoppa oss den Mattias Beijmo

En thriller direkt ur verkligheten där europeiska företag förser en diktator med elektronisk övervakningsutrustning i syfte att spåra upp och eliminera motståndare. Men kärleken mellan två aktivister – och en brokig skara hackers kod och programvaror – visar sig kunna slå tillbaka.

Platsen är Damaskus. Året är 2011. Noura och Bassel träffas efter en manifestation när diktatorn Bashar al-Assad gått över alla gränser i kriget mot sitt eget folk. De ställs inför en ny digital frontlinje när it-konsulter från Frankrike, Italien och Sverige landar i Syrien för att hjälpa regimen. 

Att vara kvinnlig människorättsadvokat i Syrien är allt annat än lätt, men Noura kämpar för att få ut politiska fångar från förhörsrum och fängelseceller.

Bassel är internationellt uppmärksammad tech-stjärna, och skulle enkelt kunna fly till vännerna i Silicon Valley eller Singapore. Men han väljer att stanna hos Noura och använda sina teknologiska kunskaper mot en allt starkare säkerhetstjänst. Han sopar igen motståndsrörelsens spår online och lyckas trots de digitala murarna sprida filmer av regimens övergrepp. 

Hjälp kommer från oväntat håll. Hackers från Sverige och andra europeiska länder undsätter de oppositionella; de bryter sig in i regeringens och landets nätverk, och upptäcker cybervärldens motsvarighet till atomvapen – dödliga system byggda på amerikansk, fransk och inte minst svensk teknologi. De kan inte stoppa oss handlar inte bara om Noura och Bassel – det är en bok om den nya svenska vapenexporten och de miljardaffärer där Syrien inte bara är en kund utan också en utmärkt testmiljö av övervakningsteknik. Teknik som sedan kan användas på hemmaplan och i resten av världen.

Efter ett år av möten och intervjuer samt avancerad teknologisk research kan Mattias Beijmo nu berätta en gripande historia om Syrien och vår svenska samtid samt digitaliseringens konsekvenser för mänskliga rättigheter. De kan inte stoppa oss är lika drabbande som upplysande. Det är en bok för alla som har en liten kamera framför er när ni tittar upp från den här texten.

Ladda ner De kan inte stoppa oss en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok De kan inte stoppa oss är 185 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner De kan inte stoppa oss en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

De kan inte stoppa oss pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken De kan inte stoppa oss.

De kan inte stoppa oss (ljudbok) av Mattias Bei!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: De kan inte stoppa oss pdf, ladda ner De kan inte stoppa oss pdf, ladda ner en De kan inte stoppa oss ebok pdf, De kan inte stoppa oss bok i pdf-format, gratis De kan inte stoppa oss bok att ladda ner, fri De kan inte stoppa oss bok i pdf-format, De kan inte stoppa oss boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken De kan inte stoppa oss pdf? Hur laddar jag ner en De kan inte stoppa oss bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner De kan inte stoppa oss gratis? Hur laddar jag ner en De kan inte stoppa oss bok gratis? ladda ner De kan inte stoppa oss epub, ladda ner en De kan inte stoppa oss ebok epub, De kan inte stoppa oss bok i epub-format, fri De kan inte stoppa oss bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken De kan inte stoppa oss epub? Hur laddar jag ner en De kan inte stoppa oss bok i epub-format? De kan inte stoppa oss mobi, ladda ner De kan inte stoppa oss mobi, ladda ner en De kan inte stoppa oss ebok mobi, De kan inte stoppa oss bok i mobi-format, gratis De kan inte stoppa oss bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken De kan inte stoppa oss mobi? Hur laddar jag ner en De kan inte stoppa oss bok i mobilformat? Var att ladda ner De kan inte stoppa oss den Mattias Beijmo fri? Hur man laddar ner en De kan inte stoppa oss den Mattias Beijmo ebok gratis?

Leave a Reply