Den andra himlen ladda ner bok

Den andra himlen (e-bok) av Julio Cortázar

Den andra himlen ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Den andra himlen den Julio Cortázar

  • Bokens titel: Julio Cortázar
  • Bokförfattare: Julio Cortázar
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 20 maj 2015
  • Genre böcker: Noveller
  • ISBN: 9789176457214
  • Tillgängliga filer: den-andra-himlen_julio-cortazar-2.pdf, den-andra-himlen_julio-cortazar-2.epub, den-andra-himlen_julio-cortazar-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Den andra himlen längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Den andra himlen den Julio Cortázar

Sammanfattning av e-boken Den andra himlen den Julio Cortázar

Den andra himlen [El otro cielo] är en novell av Julio Cortázar, den avslutande novellen i den klassiska samlingen Alla eldar elden [Todos los fuegos el fuego, 1966]. Konstruerad kring en av de mest centrala figurerna i den fantastiska genren: den dubbla formen. Huvudpersonen lever under två himlar: den riktiga himlen, i Buenos Aires 1945, och en andra himmel i ett fantasins 1800-talets Paris. I svensk översättning av Knut Ahnlund.

Julio Cortázar [1914–1984] är den mest berömde argentinske författaren vid sidan av Jorge Luis Borges. Hör till den generation latinamerikanska författare som kallats el boom (med peruanen Mario Vargas Llosa, colombianen Gabriel García Marquez och mexikanen Carlos Fuentes). Bland dessa var Cortázar den mest experimentelle, inte minst genom romanen Hoppa hage. Han var också gruppens obestridde mästare i novellgenren.

Ladda ner Den andra himlen en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Den andra himlen är 29 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Den andra himlen en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Den andra himlen pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Den andra himlen.

Den andra himlen (e-bok) av Julio Cortázar!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Den andra himlen pdf, ladda ner Den andra himlen pdf, ladda ner en Den andra himlen ebok pdf, Den andra himlen bok i pdf-format, gratis Den andra himlen bok att ladda ner, fri Den andra himlen bok i pdf-format, Den andra himlen boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Den andra himlen pdf? Hur laddar jag ner en Den andra himlen bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Den andra himlen gratis? Hur laddar jag ner en Den andra himlen bok gratis? ladda ner Den andra himlen epub, ladda ner en Den andra himlen ebok epub, Den andra himlen bok i epub-format, fri Den andra himlen bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Den andra himlen epub? Hur laddar jag ner en Den andra himlen bok i epub-format? Den andra himlen mobi, ladda ner Den andra himlen mobi, ladda ner en Den andra himlen ebok mobi, Den andra himlen bok i mobi-format, gratis Den andra himlen bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Den andra himlen mobi? Hur laddar jag ner en Den andra himlen bok i mobilformat? Var att ladda ner Den andra himlen den Julio Cortázar fri? Hur man laddar ner en Den andra himlen den Julio Cortázar ebok gratis?

Leave a Reply