Den första lögnen gratis ebok pdf

Den första lögnen (ljudbok) av Sara Larsson

Den första lögnen ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Den första lögnen den Sara Larsson

  • Bokens titel: Sara Larsson
  • Bokförfattare: Sara Larsson
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 3 juni 2016
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789113073972
  • Tillgängliga filer: den-foersta-loegnen_sara-larsson-2.pdf, den-foersta-loegnen_sara-larsson-2.epub, den-foersta-loegnen_sara-larsson-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Den första lögnen längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Den första lögnen den Sara Larsson

Sammanfattning av e-boken Den första lögnen den Sara Larsson

Visby 1997. Sextonåriga Josefin vaknar i en främmande säng och det tar en stund innan hon inser
vad som har hänt. Att hon har blivit brutalt våldtagen av tre manliga skolkamrater. I den följande
rättegången frias de åtalade eftersom ord står mot ord.

Thailand 2010. Den framgångsrike idrottsmannen Oskar semestrar med sin fru och sina två barn. Även om det på ytan ter det sig idylliskt är Oskar mer intresserad av barerna och nattlivet än av familjen. Men efter en särskilt blöt kväll går allt överstyr och han tvingas fatta ett helt livsavgörande beslut.

Många år efter det som hände i Visby 1997 dyker det upp mejl och sms med hotfulla meddelanden och bilder av gruppvåldtäkten. Männen är vuxna nu, lever vitt skilda liv, men måste träffas för att hindra att deras liv slås i spillror. Efter den första lögnen måste nu flera nya ta vid för att de ännu en gång ska gå fria.

Med Den första lögnen debuterar Sara Larsson med en välskriven spänningsroman kring ett starkt och obehagligt ämne. Den hand-
lar om synen på sexualitet, på ordet “nej” och kvinnans rättslös-het. Den handlar om vår rättskänsla och moral, våra förväntningar och fördomar, och om vår uppfattning om brott och straff.

Ladda ner Den första lögnen en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Den första lögnen är 149 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Den första lögnen en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Den första lögnen pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Den första lögnen.

Den första lögnen (ljudbok) av Sara Larsson!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Den första lögnen pdf, ladda ner Den första lögnen pdf, ladda ner en Den första lögnen ebok pdf, Den första lögnen bok i pdf-format, gratis Den första lögnen bok att ladda ner, fri Den första lögnen bok i pdf-format, Den första lögnen boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Den första lögnen pdf? Hur laddar jag ner en Den första lögnen bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Den första lögnen gratis? Hur laddar jag ner en Den första lögnen bok gratis? ladda ner Den första lögnen epub, ladda ner en Den första lögnen ebok epub, Den första lögnen bok i epub-format, fri Den första lögnen bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Den första lögnen epub? Hur laddar jag ner en Den första lögnen bok i epub-format? Den första lögnen mobi, ladda ner Den första lögnen mobi, ladda ner en Den första lögnen ebok mobi, Den första lögnen bok i mobi-format, gratis Den första lögnen bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Den första lögnen mobi? Hur laddar jag ner en Den första lögnen bok i mobilformat? Var att ladda ner Den första lögnen den Sara Larsson fri? Hur man laddar ner en Den första lögnen den Sara Larsson ebok gratis?

Leave a Reply