Den vita liljan ladda ner epub-bok

Den vita liljan (e-bok) av Elisabet Nemert

Den vita liljan ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Den vita liljan den Elisabet Nemert

  • Bokens titel: Elisabet Nemert
  • Bokförfattare: Elisabet Nemert
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 6 september 2016
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789137148496
  • Tillgängliga filer: den-vita-liljan_elisabet-nemert-2.pdf, den-vita-liljan_elisabet-nemert-2.epub, den-vita-liljan_elisabet-nemert-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Den vita liljan längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Den vita liljan den Elisabet Nemert

Sammanfattning av e-boken Den vita liljan den Elisabet Nemert

Året är 1460. De italienska statsstaterna bekrigar varandra och påven, Sixtus IV, intrigerar för att öka sin makt. I Palermo på Sicilien föds ett flickebarn som får namnet Catherina Gravina. Hennes mor Francesca känner omedelbart att det är något speciellt med den lilla flickan och innan hon dör i sviterna efter förlossningen bönfaller hon svägerskan Anna att ta med sig dottern till Messina, så att hon räddas undan den känslokalle, kvinnoföraktande fadern.
Catherina får en lycklig barndom. Fosterföräldrarna älskar henne som om hon vore deras egen och hon behåller dessutom en sällsam kontakt med den döda modern som leder och beskyddar henne.
Anna och hennes man Antonio ger Catherina en något otraditionell uppfostran. Hon undervisas i allt en adlig renässansdam bör kunna men drillas även i manliga färdigheter. Antonio upptäcker också hennes slumrande konstnärliga begåvning. Vid 19 års ålder är hon en talangfull konstnär, en ypperlig ryttare och en mästare med värjan.
Men när Antonio insjuknar och dör slås Catherinas tillvaro i spillror. Fadern Ludovico bestämmer att det är dags för dottern att gifta sig och säljer henne för ett stycke land. Hennes nyblivne make gör Catherinas liv till ett helvete och misshandlar henne så svårt att hon bara är ett hjärtslag från döden när hon mirakulöst räddas. Men mardrömmen fortsätter och till sist tvingas hon fly. Under falsk identitet och förklädd till man beger hon sig till Florens för att söka sin lycka som konstnär. Av en slump träffar hon Lorenzo de’ Medici, stadens härskare och samtidens störste konstmecenat. Det uppstår en ögonblicklig kontakt dem emellan …
Läsaren bjuds på en resa genom tid och rum och får lära känna en modig ung kvinna, som vägrar att låta sig kuvas och utmanar rådande normer. Hennes dramatiska livsöde lämnar ingen oberörd.

Omslagsformgivare: Anna Käll

Ladda ner Den vita liljan en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Den vita liljan är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Den vita liljan en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Den vita liljan pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Den vita liljan.

Den vita liljan (e-bok) av Elisabet Nemert!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Den vita liljan pdf, ladda ner Den vita liljan pdf, ladda ner en Den vita liljan ebok pdf, Den vita liljan bok i pdf-format, gratis Den vita liljan bok att ladda ner, fri Den vita liljan bok i pdf-format, Den vita liljan boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Den vita liljan pdf? Hur laddar jag ner en Den vita liljan bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Den vita liljan gratis? Hur laddar jag ner en Den vita liljan bok gratis? ladda ner Den vita liljan epub, ladda ner en Den vita liljan ebok epub, Den vita liljan bok i epub-format, fri Den vita liljan bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Den vita liljan epub? Hur laddar jag ner en Den vita liljan bok i epub-format? Den vita liljan mobi, ladda ner Den vita liljan mobi, ladda ner en Den vita liljan ebok mobi, Den vita liljan bok i mobi-format, gratis Den vita liljan bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Den vita liljan mobi? Hur laddar jag ner en Den vita liljan bok i mobilformat? Var att ladda ner Den vita liljan den Elisabet Nemert fri? Hur man laddar ner en Den vita liljan den Elisabet Nemert ebok gratis?

Leave a Reply