Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger boken pdf

Det flygande tältet : drömmar från ett flykting

Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger den Rania Issa

  • Bokens titel: Rania Issa
  • Bokförfattare: Rania Issa
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 12 juli 2016
  • Genre böcker: Barnböcker
  • ISBN: 9789176513330
  • Tillgängliga filer: det-flygande-taeltet-droemmar-fran-ett-flyktinglaeger_rania-issa-2.pdf, det-flygande-taeltet-droemmar-fran-ett-flyktinglaeger_rania-issa-2.epub, det-flygande-taeltet-droemmar-fran-ett-flyktinglaeger_rania-issa-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger den Rania Issa

Sammanfattning av e-boken Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger den Rania Issa

Kinanah lever tillsammans med sina vänner i ett flyktingläger. De drömmer sig bort från de oändliga tältraderna och längtar efter sina hem som de alla varit tvungna att lämna. En dag kommer en ensam pojke till lägret, Bashir, vilket på arabiska betyder ”Den som kommer med goda nyheter”.

Bashir har skiljts från sin familj och tvingats hitta nya sätt för att klara av sin situation. Med fantasi lär han de andra barnen i tältlägret att se på världen som en magisk plats. Där en plastbunke kan bli den vackraste födelsedagstårtan, där en gammal brödkant mättar en hel duvfamilj, och där tält faktiskt kan lyfta med vinden och flyga iväg. Men de vuxna ser inte vilken glädje Bashir sprider bland de andra barnen, trots att han fått Kinanah att skratta för första gången på länge. Och snart anklagar de vuxna Bashir för att ha stulit mat.

Till slut tvingas Kinanah att välja. Ska hon ställa sig på de vuxnas sida. Eller vågar hon lita på att Bashir inte är någon tjuv, utan verkligen en vän att lita på.
”Det flygande tältet” är skriven av Rania Issa och Sawsan Nourallah har skapat de talande och konstnärliga illustrationerna. Det är en angelägen bok om hur det är att som barn leva på flykt i väntan på trygghet. Men lika mycket om att våga hålla fast vid sitt hopp och sina drömmar, genom vänskap, lojalitet och mod.
Boken ges ut i samarbete med ”Books for Syria”, ett UNESCO-finansierat projekt som distribuerar böcker till barn som befinner sig på flykt. ”Det flygande tältet” ges ut med både svensk och arabisk text, vilket gör att den kan läsas och användas i många olika sammanhang.

Illustratör: Sawsan Nourallah

Ladda ner Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger är 49 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger.

Det flygande tältet : drömmar från ett flykting!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger pdf, ladda ner Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger pdf, ladda ner en Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger ebok pdf, Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger bok i pdf-format, gratis Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger bok att ladda ner, fri Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger bok i pdf-format, Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger pdf? Hur laddar jag ner en Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger gratis? Hur laddar jag ner en Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger bok gratis? ladda ner Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger epub, ladda ner en Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger ebok epub, Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger bok i epub-format, fri Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger epub? Hur laddar jag ner en Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger bok i epub-format? Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger mobi, ladda ner Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger mobi, ladda ner en Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger ebok mobi, Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger bok i mobi-format, gratis Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger mobi? Hur laddar jag ner en Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger bok i mobilformat? Var att ladda ner Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger den Rania Issa fri? Hur man laddar ner en Det flygande tältet : drömmar från ett flyktingläger den Rania Issa ebok gratis?

Leave a Reply