Det gröna tältet ladda ner bok

Det gröna tältet (e-bok) av Ljudmila Ulitskaja

Det gröna tältet ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Det gröna tältet den Ljudmila Ulitskaja

  • Bokens titel: Ljudmila Ulitskaja
  • Bokförfattare: Ljudmila Ulitskaja
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 15 december 2018
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789187891984
  • Tillgängliga filer: det-groena-taeltet_ljudmila-ulitskaja.pdf, det-groena-taeltet_ljudmila-ulitskaja.epub, det-groena-taeltet_ljudmila-ulitskaja.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Det gröna tältet längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Det gröna tältet den Ljudmila Ulitskaja

Sammanfattning av e-boken Det gröna tältet den Ljudmila Ulitskaja

En stor författares comeback på svenska!

Här skildrar Ljudmila Ulitskaja – Rysslands populäraste författare – tre vänners liv och öde, och på samma gång hela det sovjetiska samhället från Stalins död 1953 till undergången i början av 90-talet. Ilja, fotografen som tidigt börjar dokumentera den underjordiska rörelsen; Misja, litteraturvetaren som åker in och ut ur fängelset; Sanja, den begåvade musikern som inte längre kan spela efter att ha misshandlats och skadat fingrarna.

En roman om musik och litteratur, om livet och kärleken i en tid av ofrihet. Det privata ställs mot det offentliga och de små berättelserna fogas samman till den stora historien om epoken efter Stalins död.

Kritikerröster om »Det gröna tältet« (2015):

»En riktig roman, en rysk roman, en riktigt tjock rysk roman! Att öppna Ljudmila Ulitskajas Det gröna tältet
känns som julafton.« Björn Gunnarsson, GP

»Årets stora läsupplevelse.«
Gabi Gleichmann, Expressen

Ljudmila Ulitskaja, född 1943 i Moskva, är en av Rysslands största författare. Hon är också kontroversiell på grund av sitt öppna motstånd mot Putins regim. Flerfaldigt prisbelönt, bästsäljande i hemlandet och översatt till ett stort antal språk gör författaren comeback i Sverige efter att ha saknat förlag sedan 2005.

Ladda ner Det gröna tältet en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Det gröna tältet är 65 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Det gröna tältet en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Det gröna tältet pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Det gröna tältet.

Det gröna tältet (e-bok) av Ljudmila Ulitskaja!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Det gröna tältet pdf, ladda ner Det gröna tältet pdf, ladda ner en Det gröna tältet ebok pdf, Det gröna tältet bok i pdf-format, gratis Det gröna tältet bok att ladda ner, fri Det gröna tältet bok i pdf-format, Det gröna tältet boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Det gröna tältet pdf? Hur laddar jag ner en Det gröna tältet bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Det gröna tältet gratis? Hur laddar jag ner en Det gröna tältet bok gratis? ladda ner Det gröna tältet epub, ladda ner en Det gröna tältet ebok epub, Det gröna tältet bok i epub-format, fri Det gröna tältet bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Det gröna tältet epub? Hur laddar jag ner en Det gröna tältet bok i epub-format? Det gröna tältet mobi, ladda ner Det gröna tältet mobi, ladda ner en Det gröna tältet ebok mobi, Det gröna tältet bok i mobi-format, gratis Det gröna tältet bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Det gröna tältet mobi? Hur laddar jag ner en Det gröna tältet bok i mobilformat? Var att ladda ner Det gröna tältet den Ljudmila Ulitskaja fri? Hur man laddar ner en Det gröna tältet den Ljudmila Ulitskaja ebok gratis?

Leave a Reply