Det handlar om dig bok pdf

Det handlar om dig (e-bok) av Sandra Beijer

Det handlar om dig ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Det handlar om dig den Sandra Beijer

  • Bokens titel: Sandra Beijer
  • Bokförfattare: Sandra Beijer
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 26 mars 2014
  • Genre böcker: 12-15 År
  • ISBN: 9789129690965
  • Tillgängliga filer: det-handlar-om-dig_sandra-beijer.pdf, det-handlar-om-dig_sandra-beijer.epub, det-handlar-om-dig_sandra-beijer.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Det handlar om dig längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Det handlar om dig den Sandra Beijer

Sammanfattning av e-boken Det handlar om dig den Sandra Beijer

“Jag är femton år, sju månader och tre dagar första gången vi träffas. Jag står i ett vardagsrum hemma hos någon som heter Erik. Du sitter med en ölburk i knät framför ett svart piano. Du är femton år, med konkav bröstkorg och blanka ögon efter den senaste burken du tömt och kastat mellan stolsbenen. Jag känner dig inte men senare, när vi står i kön till badrummet, ringer din mobiltelefon och du svarar på ryska. Fyra timmar senare följer du mig hem.”
Efter ett möte på en fest under en sommarnatt är ingenting längre detsamma. Plötsligt handlar varje fredagsnatt, varenda mörkt dansgolv och varje stulen folköl om honom. Om de tre födelsemärkena över hans kind, om ryska meningar på en parkbänk och om exploderande sms som aldrig besvaras. Om han bara kunde titta lite till, höra av sig lite oftare, komma lite närmare. Om han bara kunde se, om så bara för ett enda ögonblick, att allt handlar om honom.

Det handlar om dig är historien om den första, stora kärleken. Den utspelar sig i Stockholms innerstad under några febriga höstmånader och man kastas mellan hopp och förtvivlan, lycka och sorg, upphetsning och apati. Sandra Beijer berättar sin historia på ett poetiskt men ändå enkelt och självklart sätt och alla som någon gång har varit kära kan känna igen sig – det spelar ingen roll om man är 15 eller 45.

Sandra Beijer, född 1984, skriver sen 2005 den välbesökta bloggen Niotillfem. Hon är utbildad copywriter och har arbetat i både Stockholm och New York.

Ladda ner Det handlar om dig en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Det handlar om dig är 59 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Det handlar om dig en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Det handlar om dig pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Det handlar om dig.

Det handlar om dig (e-bok) av Sandra Beijer!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Det handlar om dig pdf, ladda ner Det handlar om dig pdf, ladda ner en Det handlar om dig ebok pdf, Det handlar om dig bok i pdf-format, gratis Det handlar om dig bok att ladda ner, fri Det handlar om dig bok i pdf-format, Det handlar om dig boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Det handlar om dig pdf? Hur laddar jag ner en Det handlar om dig bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Det handlar om dig gratis? Hur laddar jag ner en Det handlar om dig bok gratis? ladda ner Det handlar om dig epub, ladda ner en Det handlar om dig ebok epub, Det handlar om dig bok i epub-format, fri Det handlar om dig bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Det handlar om dig epub? Hur laddar jag ner en Det handlar om dig bok i epub-format? Det handlar om dig mobi, ladda ner Det handlar om dig mobi, ladda ner en Det handlar om dig ebok mobi, Det handlar om dig bok i mobi-format, gratis Det handlar om dig bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Det handlar om dig mobi? Hur laddar jag ner en Det handlar om dig bok i mobilformat? Var att ladda ner Det handlar om dig den Sandra Beijer fri? Hur man laddar ner en Det handlar om dig den Sandra Beijer ebok gratis?

Leave a Reply