Det vita rummet ladda ner boken pdf, epub, mobi

Det vita rummet (e-bok) av Sarah N. Harvey

Det vita rummet ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Det vita rummet den Sarah N. Harvey

  • Bokens titel: Sarah N. Harvey
  • Bokförfattare: Sarah N. Harvey
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 13 augusti 2015
  • Genre böcker: 12-15 År
  • ISBN: 9789175674216
  • Tillgängliga filer: det-vita-rummet_sarah-n-harvey.pdf, det-vita-rummet_sarah-n-harvey.epub, det-vita-rummet_sarah-n-harvey.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Det vita rummet längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Det vita rummet den Sarah N. Harvey

Sammanfattning av e-boken Det vita rummet den Sarah N. Harvey

Amy och Eric är det perfekta paret. Men sedan man sett dem bråka på en fest försvinner Amy, och Eric blir naturligtvis misstänkt.

Amy vaknar i ett helt vitt, fönsterlöst rum och får en enda instruktion: ”Skriv en uppsats om de sju dödssynderna per dag i sju dagar, så blir du fri.”

Under tiden försöker Eric ta reda på vart Amy har tagit vägen.

Det vita rummettar tag i läsaren direkt när Amy vaknar i det underliga slutna rummet och inser att hon hålls som gisslan. Berättelsen skiftar perspektiv mellan Amy och Eric. Genom deras berättelser får vi veta mer om deras historia.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

Ladda ner Det vita rummet en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Det vita rummet är 139 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Det vita rummet en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Det vita rummet pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Det vita rummet.

Det vita rummet (e-bok) av Sarah N. Harvey!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Det vita rummet pdf, ladda ner Det vita rummet pdf, ladda ner en Det vita rummet ebok pdf, Det vita rummet bok i pdf-format, gratis Det vita rummet bok att ladda ner, fri Det vita rummet bok i pdf-format, Det vita rummet boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Det vita rummet pdf? Hur laddar jag ner en Det vita rummet bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Det vita rummet gratis? Hur laddar jag ner en Det vita rummet bok gratis? ladda ner Det vita rummet epub, ladda ner en Det vita rummet ebok epub, Det vita rummet bok i epub-format, fri Det vita rummet bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Det vita rummet epub? Hur laddar jag ner en Det vita rummet bok i epub-format? Det vita rummet mobi, ladda ner Det vita rummet mobi, ladda ner en Det vita rummet ebok mobi, Det vita rummet bok i mobi-format, gratis Det vita rummet bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Det vita rummet mobi? Hur laddar jag ner en Det vita rummet bok i mobilformat? Var att ladda ner Det vita rummet den Sarah N. Harvey fri? Hur man laddar ner en Det vita rummet den Sarah N. Harvey ebok gratis?

Leave a Reply