Djup ladda ner mobi-bok

Djup (e-bok) av Henning Mankell

Djup ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Djup den Henning Mankell

  • Bokens titel: Henning Mankell
  • Bokförfattare: Henning Mankell
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 23 augusti 2004
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789173430791
  • Tillgängliga filer: djup_henning-mankell-2.pdf, djup_henning-mankell-2.epub, djup_henning-mankell-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Djup längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Djup den Henning Mankell

Sammanfattning av e-boken Djup den Henning Mankell

Året är 1914, det stora krigets första år. Lars Tobiasson-Svartman har fått ett hemligt militärt uppdrag att loda för en farled i den östgötska skärgården. Men det han egentligen letar efter är den punkt där hans lod aldrig når botten.
Lars Tobiasson-Svartman är en man med starkt kontrollbehov. Han mäter ständigt avstånd, memorerar fartygens tonnage, bestyckning och högsta marschhastighet och när han har svårt att somna tar han fram sitt lod och lägger det mot bröstet.
Men det finns saker som han inte kan kontrollera och när han av en slump möter en kvinna som bor ensam på ett skär i havsbandet kommer hela hans värld i gungning och han tappar fotfästet. Trots att han är gift kastar han sig huvudstupa in i ett kärleksförhållande och snart är hans liv en malström av otrohet, lögner och självbedrägeri.

Henning Mankell är Sveriges nu mest lästa författare, särskilt om man ser till hans stora popularitet utomlands. Han är översatt till 35 språk. Innan frosten var den mest sålda boken 2003 i Tyskland, över 400.000 exemplar i originalutgåvan, och den placerade sig också som nummer 7 på Publishing Trends lista över internationella bästsäljare 2003.

Ladda ner Djup en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Djup är 185 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Djup en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Djup pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Djup.

Djup (e-bok) av Henning Mankell!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Djup pdf, ladda ner Djup pdf, ladda ner en Djup ebok pdf, Djup bok i pdf-format, gratis Djup bok att ladda ner, fri Djup bok i pdf-format, Djup boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Djup pdf? Hur laddar jag ner en Djup bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Djup gratis? Hur laddar jag ner en Djup bok gratis? ladda ner Djup epub, ladda ner en Djup ebok epub, Djup bok i epub-format, fri Djup bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Djup epub? Hur laddar jag ner en Djup bok i epub-format? Djup mobi, ladda ner Djup mobi, ladda ner en Djup ebok mobi, Djup bok i mobi-format, gratis Djup bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Djup mobi? Hur laddar jag ner en Djup bok i mobilformat? Var att ladda ner Djup den Henning Mankell fri? Hur man laddar ner en Djup den Henning Mankell ebok gratis?

Leave a Reply