Doktor Sömn ladda ner boken pdf

Doktor Sömn (e-bok) av Stephen King

Doktor Sömn ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Doktor Sömn den Stephen King

  • Bokens titel: Stephen King
  • Bokförfattare: Stephen King
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 23 januari 2014
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789100140953
  • Tillgängliga filer: doktor-soemn_stephen-king.pdf, doktor-soemn_stephen-king.epub, doktor-soemn_stephen-king.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Doktor Sömn längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Doktor Sömn den Stephen King

Sammanfattning av e-boken Doktor Sömn den Stephen King

För 36 år sedan lyckades en liten pojke fly undan en besatt författare – sin egen far – och med en hårsmån rädda sig undan när både hotellet han bodde på och hans far sprängdes i luften. Det var en skrämmande historia om The Overlook Hotel, ett hus hemsökt av onda minnen. Berättelsen hette The Shining, på svenska blev det Varsel. Men vad hände med pojken? Det får vi veta nu. Doktor Sömn är Stephen Kings efterlängtade fortsättning på berättelsen om Danny Torrance. Danny Torrance har blivit en medelåders man. Efter att ha levt ett liv som gränsat till döden genom ett självförbrännande alkoholmissbruk (precis som sin far) så har han blivit nykter och bosatt sig i en liten stad i New Hampshire. Där har han fått jobb som vårdare på ett sjukhem och kan med sin synska förmåga – sin shining – ge tröst och lugna dem, som ska dö. Han har en katt som ständig följeslagare. Patienterna kallar honom Doktor Sömn. Men hans lugna liv ska snart slitas sönder. Danny har fått telepatisk kontakt med en flicka som har samma förmågor som han, bara oändligt mycket starkare. Flickan, som heter Abra, ber förtvivlat om hjälp. Hon är jagad av en samling vampyrliknande varelser, som lever på människors själar. Och den bästa och mest långlivade näring de kan få är när de träffar på någon som Danny eller Abra. Det går inte att komma undan. Anfall är bästa försvar. Danny och Abra bestämmer sig för att bli jägare i stället för att låta sig jagas. Och jakten leder ända till platsen där The Overlook Hotel en gång stod.

Översättare: Boo Cassel

Ladda ner Doktor Sömn en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Doktor Sömn är 59 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Doktor Sömn en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Doktor Sömn pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Doktor Sömn.

Doktor Sömn (e-bok) av Stephen King!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Doktor Sömn pdf, ladda ner Doktor Sömn pdf, ladda ner en Doktor Sömn ebok pdf, Doktor Sömn bok i pdf-format, gratis Doktor Sömn bok att ladda ner, fri Doktor Sömn bok i pdf-format, Doktor Sömn boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Doktor Sömn pdf? Hur laddar jag ner en Doktor Sömn bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Doktor Sömn gratis? Hur laddar jag ner en Doktor Sömn bok gratis? ladda ner Doktor Sömn epub, ladda ner en Doktor Sömn ebok epub, Doktor Sömn bok i epub-format, fri Doktor Sömn bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Doktor Sömn epub? Hur laddar jag ner en Doktor Sömn bok i epub-format? Doktor Sömn mobi, ladda ner Doktor Sömn mobi, ladda ner en Doktor Sömn ebok mobi, Doktor Sömn bok i mobi-format, gratis Doktor Sömn bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Doktor Sömn mobi? Hur laddar jag ner en Doktor Sömn bok i mobilformat? Var att ladda ner Doktor Sömn den Stephen King fri? Hur man laddar ner en Doktor Sömn den Stephen King ebok gratis?

Leave a Reply