Dött vatten ladda ner bok epub

Dött vatten (ljudbok) av Ann Cleeves

Dött vatten ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Dött vatten den Ann Cleeves

  • Bokens titel: Ann Cleeves
  • Bokförfattare: Ann Cleeves
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 2 maj 2017
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789176514924
  • Tillgängliga filer: doett-vatten_ann-cleeves-2.pdf, doett-vatten_ann-cleeves-2.epub, doett-vatten_ann-cleeves-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Dött vatten längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Dött vatten den Ann Cleeves

Sammanfattning av e-boken Dött vatten den Ann Cleeves

En journalist hittas död i en båt i marinan nedanför åklagarens hus på den största av Shetlandsöarna. Det blir den unga Willow Reeves från en ö i Yttre Hebriderna som får hand om fallet, eftersom kriminalaren Jimmy Perez är halvt sjukskriven efter sin fästmös död. Men Jimmy Perez kan förstås inte låta bli att engagera sig i fallet och hjälpa sin kollega. Markham, den döde journalisten, kom ursprungligen från Shetlandsöarna, men hade lämnat dem för många år sedan och gjort sig ett namn i London. Varför hade han nu återvänt? Willow Reeves och Jimmy Perez kommer i sitt sökande till Sullum Voe, centrum för Shetlands olje- och gasindustri i Nordsjön. Snart visar det sig att Markham under sina sista dagar arbetade med ett stort reportage, uppenbarligen ett som var tillräckligt avslöjande för att motivera hans död … Dött vatten är den första boken i en ny kvartett berättelser från Shetlandsöarna, fortfarande med Jimmy Perez i huvudrollen. Med miljöerna, personporträtten och intrigerna i spänningsromanerna från Shetlandsöarna har Ann Cleeves nått både den stora publiken och kritikerna. För den första boken i kvartetten, Svart som natten, fick hon både det prestigefyllda engelska priset Gold Dagger Award och nominerades till det svenska Martin Beck Award.

Översättare: Jan Järnebrand,
Omslagsformgivare: Jojo Form

Ladda ner Dött vatten en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Dött vatten är 89 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Dött vatten en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Dött vatten pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Dött vatten.

Dött vatten (ljudbok) av Ann Cleeves!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Dött vatten pdf, ladda ner Dött vatten pdf, ladda ner en Dött vatten ebok pdf, Dött vatten bok i pdf-format, gratis Dött vatten bok att ladda ner, fri Dött vatten bok i pdf-format, Dött vatten boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Dött vatten pdf? Hur laddar jag ner en Dött vatten bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Dött vatten gratis? Hur laddar jag ner en Dött vatten bok gratis? ladda ner Dött vatten epub, ladda ner en Dött vatten ebok epub, Dött vatten bok i epub-format, fri Dött vatten bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Dött vatten epub? Hur laddar jag ner en Dött vatten bok i epub-format? Dött vatten mobi, ladda ner Dött vatten mobi, ladda ner en Dött vatten ebok mobi, Dött vatten bok i mobi-format, gratis Dött vatten bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Dött vatten mobi? Hur laddar jag ner en Dött vatten bok i mobilformat? Var att ladda ner Dött vatten den Ann Cleeves fri? Hur man laddar ner en Dött vatten den Ann Cleeves ebok gratis?

Leave a Reply