Drakhjärta och Hamnskiftare ebok pdf

Drakhjärta och Hamnskiftare (e-bok) av Jerker H

Drakhjärta och Hamnskiftare ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Drakhjärta och Hamnskiftare den Jerker Hultén

  • Bokens titel: Jerker Hultén
  • Bokförfattare: Jerker Hultén
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 23 september 2014
  • Genre böcker: 9-12 År
  • ISBN: 9789175770772
  • Tillgängliga filer: drakhjaerta-och-hamnskiftare_jerker-hulten.pdf, drakhjaerta-och-hamnskiftare_jerker-hulten.epub, drakhjaerta-och-hamnskiftare_jerker-hulten.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Drakhjärta och Hamnskiftare längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Drakhjärta och Hamnskiftare den Jerker Hultén

Sammanfattning av e-boken Drakhjärta och Hamnskiftare den Jerker Hultén

”Då dök där upp en drake mitt framför ögonen på henne. Det var inte så att den växte fram ur tomma luften eller att den kom nedsvepandes från det tjocka molntäcket ovanför. Istället kom den gående från sitt gömställe bakom en stor sten på klippkanten ovanför. De hårda fjällen var klarröda, vingarna var indragna tätt intill ryggen och den såg ut som om den var arg på allt och alla runt omkring. Hade det inte varit för att den inte var mycket större än att Vera kunde lyfta den med ena handen hade hon nog sprungit därifrån.”

Drakhjärta och Hamnskiftare handlar om Vera och Albin, två syskon i en värld kallad Nordanländerna. När de hjälper en samling egendomliga drakar på flykt, dras de mot sin vilja in i en kamp mellan ont och gott, en kamp där få är vad de först utger sig för att vara – varken deras fiender eller de som står dem allra närmast. Samtidigt som de upptäcker nya häpnadsväckande sidor hos sig själva måste de nu, tillsammans med drakarna, slåss mot ondskan för att rädda Nordanländerna.

Jerker Hultén, född 1974 och uppvuxen i Partille utanför Göteborg, bor nu i Halmstad tillsammans med sin fru och sina två barn. Jerker har alltid varit intresserad av att läsa och berätta och när han började skriva sagor till sina barn blev det snabbt en passion. Drakhjärta & Hamnskiftare – den första delen i en spännande fantasyserie för läsvana barn i åldern 9 till 12 år – är hans debutbok.

Ladda ner Drakhjärta och Hamnskiftare en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Drakhjärta och Hamnskiftare är 79 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Drakhjärta och Hamnskiftare en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Drakhjärta och Hamnskiftare pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Drakhjärta och Hamnskiftare.

Drakhjärta och Hamnskiftare (e-bok) av Jerker H!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Drakhjärta och Hamnskiftare pdf, ladda ner Drakhjärta och Hamnskiftare pdf, ladda ner en Drakhjärta och Hamnskiftare ebok pdf, Drakhjärta och Hamnskiftare bok i pdf-format, gratis Drakhjärta och Hamnskiftare bok att ladda ner, fri Drakhjärta och Hamnskiftare bok i pdf-format, Drakhjärta och Hamnskiftare boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Drakhjärta och Hamnskiftare pdf? Hur laddar jag ner en Drakhjärta och Hamnskiftare bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Drakhjärta och Hamnskiftare gratis? Hur laddar jag ner en Drakhjärta och Hamnskiftare bok gratis? ladda ner Drakhjärta och Hamnskiftare epub, ladda ner en Drakhjärta och Hamnskiftare ebok epub, Drakhjärta och Hamnskiftare bok i epub-format, fri Drakhjärta och Hamnskiftare bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Drakhjärta och Hamnskiftare epub? Hur laddar jag ner en Drakhjärta och Hamnskiftare bok i epub-format? Drakhjärta och Hamnskiftare mobi, ladda ner Drakhjärta och Hamnskiftare mobi, ladda ner en Drakhjärta och Hamnskiftare ebok mobi, Drakhjärta och Hamnskiftare bok i mobi-format, gratis Drakhjärta och Hamnskiftare bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Drakhjärta och Hamnskiftare mobi? Hur laddar jag ner en Drakhjärta och Hamnskiftare bok i mobilformat? Var att ladda ner Drakhjärta och Hamnskiftare den Jerker Hultén fri? Hur man laddar ner en Drakhjärta och Hamnskiftare den Jerker Hultén ebok gratis?

Leave a Reply