Drottningoffret ladda ner ebok

Drottningoffret (e-bok) av Hanne-Vibeke Holst

Drottningoffret ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Drottningoffret den Hanne-Vibeke Holst

  • Bokens titel: Hanne-Vibeke Holst
  • Bokförfattare: Hanne-Vibeke Holst
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 2 juni 2014
  • Genre böcker: Romaner
  • ISBN: 9789100142216
  • Tillgängliga filer: drottningoffret_hanne-vibeke-holst-2.pdf, drottningoffret_hanne-vibeke-holst-2.epub, drottningoffret_hanne-vibeke-holst-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Drottningoffret längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Drottningoffret den Hanne-Vibeke Holst

Sammanfattning av e-boken Drottningoffret den Hanne-Vibeke Holst

Elizabeth Meyer är ordförande för de danska socialdemokraterna och har en stor uppgift: att vinna det nära förestående valet. Med sin långa erfarenhet av dansk och internationell politik vet hon att politiken har ett pris och oroar sig inte för hotet från muslimska fundamentalister, trots att hon anses behöva livvakter. För Meyer vet att en långt farligare fiende kan sätta stopp för hennes ambitioner. Det är tre år sedan hon fick beskedet att hon lider av en ärftlig demenssjukdom. Inte ens Kjell, hennes älskade, har fått veta.Elizabeth Meyer för en kapplöpning med tiden. Hon måste nå sitt mål innan sjukdomen avslöjas och hon måste se till att Charlotte Damgaard, kronprinsessan, är beredd att ta över. Charlotte är osäker – hon har just fått ett fint erbjudande om civilt jobb och hon vill också få mer tid med Thomas och barnen. Men kan hon svika Meyer? Hur stark är hennes längtan efter makt? Och är hon beredd att betala priset?Elizabeth Meyer är inte den enda som har en hemlig dagordning för Danmarks framtid. En kvinnlig tjänsteman på skattemyndigheten blir avskedad, en demonstration urartar, polisen utreder ett överfall på en ung invandrarpojke och anar inte att de är något mycket större på spåren…Drottningoffret är den fristående fortsättningen på succéromanerna Kronprinsessan och Kungamordet och avslutar Hanne-Vibeke Holsts trilogi om kvinnor och makt i dagens Danmark. Det är på en gång en stor politisk samtidsroman, en spännande polisroman, en insiktsfull berättelse om det privata livet bakom politikens fasad, men kanske först och främst ett gripande porträtt av en viljestark, vacker, intelligent kvinna.
För Drottningoffret fick Hanne-Vibeke Holst de danska bokhandlarnas stora litterära pris, De Gyldne Laurbaer, som Årets författare 2008 samt Läsarnas Bokpris på 50 000 danska kronor, som utdelas av Danmarks Biblioteksförening och Berlingske Tidende. Hanne-Vibeke Holst utsågs till “Danskarnas favoritförfattare” 2009.
”Beskrivningen av den annars så kontrollerade kvinnans inre kamp mot sjukdomen är en litterär bedrift som, kombinerat med Holsts utmärkta blick för det samhälle vi lever i, lyfter romanen upp på en nivå som vi inte sett sedan Henrik Pontoppidans stora romaner vid förra sekelskiftet… Med denna avslutande del i sin trilogi lägger författaren enväldigt beslag på den stora politiska samtidsromanen. Bra gjort, Drottning Holst.” – Berlingske Tidende

Översättare: Margareta Järnebrand,
Omslagsformgivare: Sara R. Acedo

Ladda ner Drottningoffret en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Drottningoffret är 59 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Drottningoffret en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Drottningoffret pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Drottningoffret.

Drottningoffret (e-bok) av Hanne-Vibeke Holst!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Drottningoffret pdf, ladda ner Drottningoffret pdf, ladda ner en Drottningoffret ebok pdf, Drottningoffret bok i pdf-format, gratis Drottningoffret bok att ladda ner, fri Drottningoffret bok i pdf-format, Drottningoffret boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Drottningoffret pdf? Hur laddar jag ner en Drottningoffret bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Drottningoffret gratis? Hur laddar jag ner en Drottningoffret bok gratis? ladda ner Drottningoffret epub, ladda ner en Drottningoffret ebok epub, Drottningoffret bok i epub-format, fri Drottningoffret bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Drottningoffret epub? Hur laddar jag ner en Drottningoffret bok i epub-format? Drottningoffret mobi, ladda ner Drottningoffret mobi, ladda ner en Drottningoffret ebok mobi, Drottningoffret bok i mobi-format, gratis Drottningoffret bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Drottningoffret mobi? Hur laddar jag ner en Drottningoffret bok i mobilformat? Var att ladda ner Drottningoffret den Hanne-Vibeke Holst fri? Hur man laddar ner en Drottningoffret den Hanne-Vibeke Holst ebok gratis?

Leave a Reply