Du, bara ladda ner mobi-bok

Du, bara (e-bok) av Anna Ahlund

Du, bara ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Du, bara den Anna Ahlund

  • Bokens titel: Anna Ahlund
  • Bokförfattare: Anna Ahlund
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 23 maj 2016
  • Genre böcker: Barnböcker
  • ISBN: 9789129701173
  • Tillgängliga filer: du-bara_anna-ahlund.pdf, du-bara_anna-ahlund.epub, du-bara_anna-ahlund.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Du, bara längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Du, bara den Anna Ahlund

Sammanfattning av e-boken Du, bara den Anna Ahlund

“Frank, det här är min lillebror John.”
Han tittar upp och ser på mig.

Jag håller andan.

Hans ögon är elektriska. Svarta som ett natthav där blixten slagit ner. Utan att släppa mig med blicken reser han sig upp, ler och sträcker fram handen. Jag tar två steg fram och fångar den. Hans handflata är sval.

“Hej John.”
Du, bara är en romantisk och hjärteknipande historia om sextonåriga John som blir kär i den två år äldre Frank. Frank är oturligt nog redan är tingad av Johns storasyster Caroline. Och Caroline är van att få som hon vill. John är van att backa, men det tänker han inte göra nu. Dessutom har Frank en egen vilja. Och ett krossat hjärta i bagaget, vilket krånglar till saker.

Det handlar också om en bästis, ett båthus, en pappershandel, ett hustak med utsikt över hela Uppsala, Nick Drake, Räddaren i nöden, tusen papperstranor och trädgårdsrosor från Svartbäcken. Och så en hel del sex.

Du, bara är en smärtsamt ärlig och vacker debut om hur kärleken alltid gör som den vill.

Ladda ner Du, bara en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Du, bara är 115 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Du, bara en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Du, bara pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Du, bara.

Du, bara (e-bok) av Anna Ahlund!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Du, bara pdf, ladda ner Du, bara pdf, ladda ner en Du, bara ebok pdf, Du, bara bok i pdf-format, gratis Du, bara bok att ladda ner, fri Du, bara bok i pdf-format, Du, bara boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Du, bara pdf? Hur laddar jag ner en Du, bara bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Du, bara gratis? Hur laddar jag ner en Du, bara bok gratis? ladda ner Du, bara epub, ladda ner en Du, bara ebok epub, Du, bara bok i epub-format, fri Du, bara bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Du, bara epub? Hur laddar jag ner en Du, bara bok i epub-format? Du, bara mobi, ladda ner Du, bara mobi, ladda ner en Du, bara ebok mobi, Du, bara bok i mobi-format, gratis Du, bara bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Du, bara mobi? Hur laddar jag ner en Du, bara bok i mobilformat? Var att ladda ner Du, bara den Anna Ahlund fri? Hur man laddar ner en Du, bara den Anna Ahlund ebok gratis?

Leave a Reply