Du boken pdf

Du (e-bok) av Caroline Kepnes

Du ladda ner en bok pdf, epub, mobi

Bokinformation Du den Caroline Kepnes

  • Bokens titel: Caroline Kepnes
  • Bokförfattare: Caroline Kepnes
  • Bokspråk: Svenska
  • Bokens publiceringsdatum: 10 mars 2015
  • Genre böcker: Deckare
  • ISBN: 9789137144993
  • Tillgängliga filer: du_caroline-kepnes-2.pdf, du_caroline-kepnes-2.epub, du_caroline-kepnes-2.mobi
  • Villkor för nedladdning av denna bok: Gratis ebok
  • Hur man laddar ner en bok: länkar för att ladda ner boken Du längst ner på sidan

Länkar för att ladda ner boken Du den Caroline Kepnes

Sammanfattning av e-boken Du den Caroline Kepnes

När hon kliver in i bokhandeln där han arbetar är han förlorad. Han måste få veta allt om henne. Måste få ha henne för sig själv. Så han börjar följa efter henne, spionera när hon träffar andra män, bryta sig in i hennes lägenhet, stjäla hennes telefon och hacka hennes e-post. Han kommer inte att låta något, eller någon, stå i vägen för deras kärlek.

Guinevere har författarambitioner och arbetar hårt på att upprätthålla sitt sociala nätverk och är till en början avvisande mot Joe, killen bakom disken i bokhandeln. Men han är smart och rolig och så småningom börjar hon inse att han kanske skulle passa henne perfekt. Så när hennes pojkvän plötsligt försvinner, kan hon inte längre motstå Joe och de båda inleder ett förhållande där besatthet och lögner sätter destruktiva hjul i rullning.

Du är en gastkramande skildring av den livsfarliga passion som uppstår när två starka men skruvade personligheter möts. Joe är anti-hjälten som erövrar hjältinnan genom att bryta mot varje paragraf i kärlekens regelbok. Guinevere är en målmedveten tjej som är van att använda både kärlek, sex och lögner som maktmedel för att nå dit hon vill.

Den här briljanta, perverst romantiska relationsthrillern håller fast läsaren till sista meningen och lämnar oss med en känsla av att just ha blivit påkörda av ett tåg.

Översättare: Hjalmar Manfred Svensson,
Omslagsformgivare: Sofia Scheutz

Ladda ner Du en ebok i pdf-format, epub, mobi. Den genomsnittliga kostnaden för en ebok Du är 59 kr. Här kan du ladda ner boken gratis pdf, epub och mobi. Använd följande länkar för att ladda ner Du en ebok i pdf-, epub- och mobi-format.

Du pdf, epub, mobi – en av de bästa böckerna på svenska. Vår webbplats innehåller de mest intressanta böcker som du kan ladda ner i pdf-, epub- och mobi-format. Du kan hitta listan över webbplatser ovan för att lära dig mer om boken Du.

Du (e-bok) av Caroline Kepnes!—REGISTRERA DIG—!

Populära sökningar: Du pdf, ladda ner Du pdf, ladda ner en Du ebok pdf, Du bok i pdf-format, gratis Du bok att ladda ner, fri Du bok i pdf-format, Du boken kan läsas online, var kan jag ladda ner boken Du pdf? Hur laddar jag ner en Du bok i PDF-format? Var kan jag ladda ner Du gratis? Hur laddar jag ner en Du bok gratis? ladda ner Du epub, ladda ner en Du ebok epub, Du bok i epub-format, fri Du bok i pdf-format, var kan jag ladda ner boken Du epub? Hur laddar jag ner en Du bok i epub-format? Du mobi, ladda ner Du mobi, ladda ner en Du ebok mobi, Du bok i mobi-format, gratis Du bok i mobi-format, var kan jag ladda ner boken Du mobi? Hur laddar jag ner en Du bok i mobilformat? Var att ladda ner Du den Caroline Kepnes fri? Hur man laddar ner en Du den Caroline Kepnes ebok gratis?

Leave a Reply